Totuus esiin - Mihin hävisi hyvinvointivaltio

Kommentoitu viesti


Vieras

#81 Vasemmisto ja verotus

21.03.2015 15:18

Hyvinvointivaltio katosi demarien loputtomaan haluun verottaa kansa kuiviin. Suomesta on tullut maa, jossa ei yrittäjän kannata palkata ketään töihin, eikä työttömän kannata mennä töihin. 2 miljoonaa työssäkäyvää joutuu elättämään 5,5 miljoonaa.

Maksava keskiluokka on kuristettu lopullisesti veroilla, mikään ei enää liiku. Tässä esimerkki:

Jos putkimies haluaa sähkömiehen 10 tunniksi töihin. Putkimiehen on maksettava sähkömiehen firmalle  arvonlisäveroineen, sosiaaliturvamaksuineen ja ansiotuloveroineen ym. kuluineen 1000 eu. Jotta putkimies saisi tuon 1000 euroa käteen on putkimiehen firman taas laskutettava putkimiehen työstä joltain muulta asiakkaalta arvonlisäveroineen, sosiaaliturvamaksuineen ja ansiotuloveroineen 2500 eu! ......ja sähkömiehelle jäi 10 tunnin keikasta 300 euroa käteen.  

Älkää kommarit nyt väittäkö, että tämä älyttömyys olisi putkimiehen ja sähkömiehen firmojen syytä. Suomea ei pelasteta, vaikka kaikilta rikkailta otetaisi kaikki rahat ja ne vietäisiin saunan taakse. Muutama miljardi vois saada kerättyä jos 500 rikkainta pistettäs lihoiksi.

On paras, että mennään kaikki työkkärin luukulle, eikä tehdä mitään. Arhinmäki ja Rinne maksaa.

Vastaukset

Adressin laatija.

#82 Re: Vasemmisto ja verotus

2015-03-23 09:35:56

#81: - Vasemmisto ja verotus 

 

Yrittäjällä ei ole mitään oikeusturvaa Suomessa. Kaiken takana on iso kuvio, jonka syntyhistoria kirjoitettiin Mauno Koiviston toimesta jo 1957. "Tulee aika, jolloin kaikki yksityinen omistaminen loppuu Suomessa"

1990 luvun laman pääarkkitehti oli juuri Koivisto. Omaisuudet vaihtuivat pankkien omaisuudeksi sellaisella vauhdilla, että Suomen lakikin käveltiin yli mennen tullen. Nykyinen tilanne tähtää lopulliseen kuoliniskuun. Me tulemme näkemään 90-luvun uudelleen ja seuraava ryöstökierros alkaa, jos me emme saa tätä järjetöntä kehitystä pysähtymään.

Verotus ja järjetön byrokratia tekevät yrittämisestä täysin mahdotonta Suomessa. Meillä on 100 miljardia velkaa ja 500 000 työtöntä ja 57 000 nuorta aikuista syrjäytyneinä. Kuka jää tänne maksamaan laskun? 

Rotat jättävät laivan ja viimeinen sammuttaa valot!