Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti

Jukka Rahkonen Aito avioliitto ry

#619 Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa

26.06.2015 20:49

#599: - Aito Avioliitto ry tiedottaa 

 Tämä on törkeä väärennös yhdistyksen nimissä. Yhdistys ei aja mitään tällaista. 
Aito avioliitto ry:n tarkoitus ja tavoitteet löytyvät yhdistyksen sivuilta:

"Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää lapsen terveen sukupuoli-identiteetin kehittymistä siten, että pojan kasvua mieheksi ja tytön kasvua naiseksi tuetaan vahvistamalla sukupuolten luontaista erilaisuutta, sekä turvaamalla lapselle myös adoptiotilanteessa perhemalli, jossa lapsella on sekä isä että äiti."

Olemme jo aiemmin pyytäneet tämän adressin poistamista, koska se käyttää väärin yhdistyksemme nimeä. Ylläpito ei ole reagoinut. Joudumme viemään asiaa eteenpäin poliisin kautta.

Vastaukset


Vieras

#620 Re: Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa

2015-06-26 22:53:00

#619: Jukka Rahkonen Aito avioliitto ry - Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa 

 

 

Hei Jukka,  eiks se ollut se toinen.  Kun tämä alkoi "Vastustan tasa-arv..."  


Vieras

#623 Re: Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa

2015-06-30 09:53:50

#619: Jukka Rahkonen Aito avioliitto ry - Re: Aito Avioliitto ry tiedottaa 

 "Tämä on törkeä väärennös yhdistyksen nimissä. Yhdistys ei aja mitään tällaista." Miksi ei? Se, mitä pidetään "aitona" avioliittona, on täysin riippuvaista siitä, kuka "aidosta" avioliitosta puhuu. Jos otetaan esimerkiksi kirjoituksen #599 päämäärät, mikä voisikaan olla sen aidompaa, kuin että nainen avioliiton yhteydessä ottaa miehensä sukunimen tai käyttää kaksiosaista nimeä? Kai tätäkin voitaisiin perustella sillä, että lapset kärsivät, jos vanhemmilla (ja perheellä) ei ole yhteistä sukunimeä. Entä kuinka paljon tällaisia lapsia kiusattaisiin?

Eikö avioliitto olisi myös "aidompi", jos sitä ei voisi purkaa, ainakaan niin helposti kuin nykyään? Kunka paljon lapset kärsivät, jos vanhemmat eroavat?

Vanhoja perinteitä ja tapoja kannattavat ja niiden säilyttämistä vaativat tuskin panisivat pahakseen sitäkään, että avioliittolaissa olisi selkeästi määrätty, että aviomies toimii vaimonsa edusmiehenä. Kuinka paljon lapset kärsivät, jos perheen äiti on kovin itsenäinen?

Ja nyt tärkein asia: eikö avioliitto olisi kaikkein "aidoin" silloin, jos sekä mies että nainen solmisivat sen ensimmäistä kertaa ja olisivat avioliittoon mennessään kumpikin neitsyitä? Kuinka paljon lapset kärsivät tällaisen "aitouden" puutteesta?

Kun Aito Avioliitto ry markkinoi "aitona" ja ainoana sallittuna avioliittona miehen ja naisen välistä avioliittoa, on kyse vain yksittäisen yhdistyksen, sen jäsenien ja tukijoiden ahdasmielisestä tulkinnasta. Kun eduskunta on hyväksynyt sukupuolineutraalin avioliiton ja Aito Avioliitto yrittää kumota sen omalla häpeällisellä kansalaisaloitteellaan, on todellakin kyse yrityksestä peruuttaa jo myönnettyjä oikeuksia. Tämä voidaan rinnastaa siihen, että jokin ryhmä haluaisi esimerkiksi poistaa naisten äänioikeuden - vaikkapa Raamattuun vedoten.