Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Esa Heinonen
Turku

#464

06.09.2009 01:48

en kyllä sit tajua mitä ne "olevinaan pyöräilijät" täällä selittää ku pari random sivua luin. ne saatanan mopot kuristetaan kulkemaan 45 sen takia koska laki niin vaatii. ja siinä kohtaa kun sä kuristat sen alkaa mopo kiertämään rikkaalla.
ja plussana siihen päälle viellä se että nykyajan mopoissa on tuorevoitelu ja joillakin saattaa olla samaan aikaan öljyä bensan seassa. siitä haju vaivat.

samalla kun mopojen nopeus rajoitusta nostetaan esim. valmistajan ilmoittamaan max. nopeuteen olisi hyvä ottaa ne mopot pois sieltä pyörä teiltä. nykyään mopo jalankulku tiellä on vaarallinen, kulki se sen 40 tai 45.

ja sittenkun ajaa liikenteen seassa, tekevät autoilijat HYVIN VAARALLISIA OHITUKSIA. en sitten tiedä johtuuko se siitä että autoilijoiden täytyy alkaa vittuilemaan mopoilijoille sen takia että eivät pääse kovempaa.

pelkästään se jo kun mopo on kuristettu kuluu kone enemmän ja joutuu kovemmille rasitukselle. kun otetaan kurit pois alkaa kone käymään puhtaammin jolloin hajuhaitat poistuu ja koneen huoltovälit pitenee ja mopoilijat ovat tyytyväisiä kuten lompakkokin.

eiköhän tässä mahda olla taas tarpeeks.
-allekirjoittanut

Vastaukset

Vieras

#593 ei se 60km/h riitä :(

2010-10-11 09:00:32

#464: Esa Heinonen - tekevät autoilijat HYVIN VAARALLISIA OHITUKSIA. en sitten tiedä johtuuko se siitä että autoilijoiden täytyy alkaa vittuilemaan mopoilijoille sen takia että eivät pääse kovempaa

ei sekää riitä et moppel ajaa 90km/h ku rajotus o 40km/h, autot ajaa silti iha persees kii, ku peileihi kurkkas ni sielhä oliki pitkä jono peräs, ja nopeus 50km/h päälle rajotuste. lähti muutama auto jopa ohittamaa, vois pikkuse kattoo sitä omaa nopeusmittarii vois tulla vähä ''ai hemmetti, toiha meneeki jo kovempaa ku ite ajaisin täsä'' hyyyyvin järkevää. ja ku ei sitä uskalla ajaa sitä 40km/h ku rajotus o 40km/h, autot lähtee kaik siin vaihees ohi, tai oottaa et pääsee ohi, ajaen 50cm takalipast. ei siin voi tehä muuta ku lykätä pienempää ja vääntää kaasuu, iha oman turvallisuuteni takii