Vaadimme Poriin toimivaa eläinlääkärin päivystyspalvelua.

Kommentoitu viesti


Vieras

#115

29.12.2015 21:18

Onko kenelläkään käynyt mielessä, että silloin kun ette ole saaneet vastausta soittoonne, saattaisi syy olla siinä, että siellä saattaa olla joku hätäleikkaus kesken? onko juuri se teidän lemmikkinne henki tärkeämpi kuin esim. nartun ja pentujen jotka joudutaan ottamaan hätäsektiolla ulos? Pitäisikö leikkaus keskeyttää siksi aikaa että pystyisi vastaamaan puhelimeen kun jonkun koiralla on 2 cm haava jalassa josta tulee hieman verta? (Vastaavaa puhelua olen ollut vieressä kuulemassa, onneksi toki tässä vaiheessa narttuni ja sen pennut voivat hyvin) Eniten minua ehkä ihmetyttää, että miksi minun useat lemmikkini ovat saaneet asiallisen ja osaavan avun kyseisestä paikasta? En tiedä mitä tekisin mikäli kyseinen päivystys lopetettaisiin, kasvattajan näkökulmasta se tietäisi todella suuria menetyksiä ja tappioita. Nyt toivoisinkin jokaisen menevän itseensä ja miettivän. Ja näitä "kauhutarinoita" lukiessa kannattaa myös muistaa että asioilla on kaksi puolta, kannattaako vain kuunnella se yksi tarina jonka on kertonut hysteerisessä tilassa ollut omistaja?

Vastaukset


Vieras

#117 Re:

2015-12-29 22:48:42

#115: -  

 joskus saattaa olla kyse siitäkin #115, mutta useimmiten jostain aivan muusta. Tiedän myös pari asiallista kohtelua ja hoitoa saanutta. toinen on tämän herran kaveri ja toisella on sitten "nimeä". Loput kuulemani onkin sitten ihan toista,nimenomaan tuota kauhua. Ei kukaan varmaan päivystyksen loppumista toivokkaan,vaan tilalle sellaisen päivystyksen missä on ammattitaitoa ja asiakaspalvelua. Ei eläimiä lopeteta yhden-piikin-taktiikalla!! Ja se ei ole edes ainoa horrori mitä siellä tapahtuu. Asioilla on yleensä kaksi puolta juu, mutta aika pienessä ajassa tullutyli 2000 nimea adressiin,niin eiköhän se jo puhu puolestaan.ei ihan kaikkia allekirjoituksia voi laittaa "hysteerisyyden" piikkiin... Hieno juttu, että olet saanut hyvää kohtelua ja ennenkaikkea että useat eläimesi ovat saaneet! Olet vähemmistön edustaja siinä asiassa kuitenkin, tosin onnekas sellainen.

Myös hyvää palvelua saanut

#135 Re:

2015-12-30 14:03:13

#115: -  

 Täsmälleen samaa mieltä ja aina hyvää palvelua ja hoitoa saanut!

Epu

#192 Re:

2016-01-13 21:40:16

#115: -  

 Ei ole meilläkään kasvattajan urani aikana yksikään koira kuollut tämän eläinlääkärin käsiin vaikka päivystyksessä ollaan oltu milloin mistäkin. Kaikkensa ovat tehneet ja vähän päällekin.