Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Kommentoitu viesti

Useissa tilanteissa mukana

#105 Re:

21.03.2016 12:41

#1: Niko Salminen -  

 Psykiatriselle pakkohoidolle eli mahdollisuudelle psykiatriseen hoitoon toimittamiseen vastoin ihmisen omaa tahtoa on laissa tarkat kriteerit. Pakkohoidon tarkoitus on hoitaa ihmistä silloin, kun hänen psykiatrinen sairautensa edellyttää hoitoa eikä ihminen itse sitä sairautensa takia ymmärrä. - Mitä adressin alulle laittaneen tai sitä kannattaneiden mielestä pitäisi tehdä esim. tilanteessa, jossa ihminen psykoosiin sairastumisensa ja siksi todellisuudentajun vääristymisen takia turhaan luulee naapureiden vainoavan häntä ja epätoivoissaan on siksi suunnittelemassa itsemurhaa läheteltyään ensin viikkoja naapureille erilaista postia asiasta? Kaikki selitykset ko. henkilölle ovat olleet turhia, hän näkee vain oman totuutensa. Sairaalassa hänelle todennäköisesti aloitetaan sopiva lääkitys, selvitellään tilannetta muutenkin ja on todennäköistä, että ihmisen harhaksi todettu luulo vähintäänkin lievenee ja hänenkin elämänsä siksi helpottuu huomattavasti. Esimerkkejä voisi antaa lukemattomia. 

Pakkohoitopäätös puretaan sairaalassa heti, kun siihen on edellytykset. Ihminen voi jatkaa hoitoa vapaaehtoisesti. Ei kai ole tarkoitus jättää ihmisiä heitteille sairauden takia? Jos ns. pakkohoitopäätös on tehty virheellisesti tai siitä on seurannut ihmiselle perusteettomia, hänen ikäväksi kokemiaan toimia, on mahdollista valittaa esim. potilasasiamiehen kautta asiasta.

 

Vastaukset

Pakkohoidon vastustaja

#112 Re: Re:

2016-05-09 03:11:59

#105: Useissa tilanteissa mukana - Re:  

 Suvaitsevainen suhtautuminen tähän ihmiseen skitsofreenikon on normaaleja ihmisiä eikä niitä saa laittaa pakkohoitoon. Naapureiden pitää suhtautua suvaitsevaisesti tähän ihmiseen.Skitsofreenikkojen kuuluu saada päättää omasta ruumiistaan eikä niitä saa lääkitä väkisin. Lääkityksen täytyy perustua vapaaehtoisuuteen

Allahseonfreudikin

#137 Re: Re:

2018-04-08 05:31:25

#105: Useissa tilanteissa mukana - Re:  

Pakkohoito on useimmiten poliittista ja ensimmainen psykiatrisointi tehdaan kehon kipujen valittelun yhteydessa ja niita ihmettelemaan tulee poliittinen psykiatri, jolla on oikeus tehda umpihullun paperit niista, evata hoito.pakottaa psykiatrille tai pakko kidutukseen..eika kukaan hanet tunteva henkilo ole koskaan pitanyt hanta mielisairaana.

 

Eli jos yksilo saa ensimmaiset mielisairaan paperit virkatohtorin tai virkamiehen aloitteesta ( ei omaisten, eika tyoyhteison) silloin kyse on julkishallinnon antipatioista ja yksilo halutaan hiljentaa/ tuhota psykiatrian kidutus menetelmin..

Tallaisiksi kollektiiviset kilpailuttomia palveluja tuottavat yhteiskunnat helposti ajautuvat, mielipuoliseksi psykiatrian vaarinakytto maiksi kuten suomi.

Kansa kuulee tv,sta "valtakunnassa kaikki hienosti"

Samaan aikaan se kiskoo viattomia ihmisia tyopaikoiltaan,/ kotoaan/ suoraan terveyskeskuksesta kidutukseen, mikali on.astunut autoritaari virkamiehiston/

Hirmuvalta tohtoreiden varpaalle vaatimalla korjauksia, kylla suomessa on aina silloin kidutettu..

Kukaan ei ole kidutuksen tarpeessa ja psykiatrinen pakko kidutus on poistetttava koska se on paa asiassa poliittista riippumatta siita yhdistaako yksilo outoa kulakkimaista pidatysta meneillaan olevaan valitukseen vai ei.

Moni ei usko kuinka paha soviet  union maastamme tuli. Ja siihen kuuluu syyttomien  pidatykset ja vankilamaiset olosuhteet, psykiatrinen kidutus, koska se saadaan varjattya auttamiseksi..

Se on poliittista.

Jos jollakin onkin harhoja, ei psykiatreilla ole mitaan keinoa poistaa niita..

Psyykkepillerit aiheuttaa harhojen lisaksi ahdisdusta, levottomuutta, sekavuutta, itssmurhaisuutta, masennusta,  ja tuhansia fyysisia oireita..