Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa

Kommentoitu viesti

Huolestuin

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

11.04.2016 18:41

#98: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Niin potilailta tai potilasyhdityksiltä  ei ole kysytty tässä sählingissä mitään. Että se siitä vapaaehtoisuudesta. Kaupunki on päättänyt ottaa OSAN päihdepalveluista omaksi toiminnakseen. Sen jälkeen tämän asian päättäneet ovat lähteneet Kotkasta. Sen jälkeen joku jäljelle jäänyt virkamies on päättänyt että pääsee helpommalla kun palkkaa muutosta hoitamaan päihdelääkärin. Tämä palkattu on sitten toteuttanut muutosta aivan omien käsitystensä ja halunsa mukaan. Tavoitteena on vain säästää rahaa ja se onnistuu vain lopettamassa joidenkin potilasryhmien hoito. Tai tekemällä sen saaminen niin vaikeaksi että suuri osa avuntarvitsijoista joko kuolee, joutuu psykiatriseen hoitoon tai vankilaan. Ja se on sitten kallista lystiä se. A-klinikka on ollut halvinta ammatillaista erityistason hoitoa mitä maa päällään kantaa.

Vastaukset


Vieras

#101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

2016-04-12 18:15:02

#99: Huolestuin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Todellakin juuri näin ettei a klinikan asiakkailta ole kysytty tässä kohdin mitään,se on totisinta totta se. Tässä kohdin ei ole tarvetta moiseen joka perustuu puhtaasti siihen että lääkäri päättää AINA lääkityksistä,ei potilas. Tiedossa on että A klinikalla lääkkeiden saanti on ollut usein sitä että asiakkaat on pyytäneet lääkityksen jotka siellä sitten lääkäri on toteuttanut perusteena useimmiten ahdistuksen lieventyminen. Ymmärrettävää se että ahdistaa jos on viekkarit päällä eikä muutenkaan elämä ole kohdallaan! Se jos jokin ahdistaisi ketä tahansa. Katsoisin että tähän kaikkeen ei ole syynä ent.a klinikan asiakkaat vaan se että ko. Organisaatio on totuttanut ihmiset turvautumaan bentsoihin..sehän siellä on ollut lääkityksenä nimenomaan lievittämään ahdistusta. Outoa tässä kaikessa on myös se että päihdepotilailla ei vois olla psyykkisiä ongelmia..eikös kyseessä nimenomaan vois olla just sellainen?


Vieras

#103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa

2016-04-14 19:08:51

#99: Huolestuin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hoito katkeaa 

 Korjaus edell. kirjoittajan kirjaukseen..a klinikan toimintaan on mennyt veronmaksajien rahoja vuosittain 4,3 milj. euroa josta huomattava osa lääkekuluja. Eikös sekin ole aikas kallista lystiä vai kuinka? Korvaushoidossa pisimpään olleet on 10-25v. ! Hupsista, missä on se hoidon tuloksellisuus vai onko tässä hoidon mittarina jotain sellaista mitä ei järjellä voi käsittää, ei pysty ees sanomaan. Kotkan kaupunki on tähän asti maksanut opiaattihoidosta ihan valtavasti josta vain murto osa on mennyt oikeaan osoitteeseen. Kotkalaiset on tosiaan outoa porukkaa kun puolustavat näitä henkilöitä jotka myyvät heille itselleen tarkoitetut lääkkeet. Tulee vaan mieleen myös se, että jotkut korv.hoidossa olevat henkilöt on käyttäneet täysin hyväkseen a klinikan työntekijöitä..ei voi tietää.