Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa

Kommentoitu viesti

Kemppinenkö yytsii?

#100

12.04.2016 13:52

Olen tässä ihmetellyt mikä lista tämä on ja minne tämä on menossa. Yksi 93 nimen lista on viety jo eteenpäin, entäs tämä?

Panee ajattelemaan onko tämä Kemppisen vakoilulista, kun ei tätä olla huomioitu missään tiedotusvälineissä.

Vastaukset

Ei ole kemppisen lista!!!!

#109 VRe:

2016-04-19 00:00:55

#100: Kemppinenkö yytsii? -  

 Voin varmuudella sanoa ei ole Kemppisen vakoilulista,pyrkimys on ettei adressi päädy ylen uutissivuille ja huku sinne, vaan saa aikaiseksi sen mitä lähdettiin hakemaa,media näkyvyyttä,kysymyksiä joihin on päättäjien taholta vastattava mm,kemppisen mallin toteutuminen käytännössä ym.....Tämän adressin tueksi haetaan faktoja mm.poliisien tilastotietoa,eikä niin miten valtuutettu eerola ja kemppinen kimpassa valehtelivat paikallislehdessä ja kun kemppistä pyydettiin vastaamaan horinoistaan ei häntä tavoitettu.Mikä se on sellainen mies joka ei seiso sanojensa takana?? En voi kun ihmetellä miksi on niin pätevän miehen kun Kemppinen, ollut lähdettävä valheellisesti mustamaalaamaan ja parjaamaan a-klinikkaa,yhteistyö taitaa olla tuntematon käsite Kemppiselle ja aina voi nostaa esiin omaa osaamistaan ja kuinka hän noudattaa käypä hoito suosituksia.A-klinikka ei ole yksin hoidosta päättänyt vaan mukana on ollut useampia tahoja,kotkan kaupunki mukaan lukien.

On ollut hienoa huomata miten paljon nimiä on tullut ja vielä kerkeää,kaikki mahdollinen ja mahdoton tehdään jotta tähän adressiin reakoidaan ja se huomioidaan muuallakin kun kuntatasolla,päihdehuolto/korvaushoito on laissa määritetty,käypähoito on suosisitus.Se asiakas palaute mitä ollaan Kemppisestä eteläkarjalasta saatu antaa kuvan ettei ole muuta lakia/suositusta kun Kemppisen laki.