Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

lisää volyymia

#178 Re: Jokohan kaikki.........

07.11.2011 16:29

#84: - Jokohan kaikki.........

Saisi olla paljon äänekkäämpää tämä meidän Israel-ystävien porukka. Viestimme ja totuus Israelin tilanteesta jää helposti näihin verkkokirjoitteluihin eikä tavoita sitä suurta yleisöä joka seuraa maailman tapahtumia näistä lähteistä: Yle, mtv3, Hesari, iltapäivälehdet, ajankohtaisohjelmat ja dokumentit eri kanavilla. Niissä ihmisille annetaan puolueellinen ja vääristelty kuva.

Kuinka monta uutista on ollut viimeviikolla raketeista joita "palestiinalais"-terroristit ovat viimeviikon aikana ampuneet Israelin siviilejä kohti. Yksi osui kouluun! Lapset ehtivät suojaan.

Kuinka monta uutista on ollut siitä, että Israel on ollut auttamassa Turkissa maanjäristyksen uhreja. Kuinka monta uutista oli siitä kuinka Israel oli ensimmäisenä Haitilla auttamassa maanjäristyksen uhreja ja suoritti yli 5000 leikkausoperaatiota päivässä siellä kenttäolosuhteissa ja pelasti kymmenien tuhansien Haitilaisten hengen.

 

Vastaukset

Anja Saarinen

#195 Re: Re: Jokohan kaikki.........

2011-11-07 21:08:36

#178: lisää volyymia - Re: Jokohan kaikki.........

Siten sekin uutisoitiin että palestiinalaiset syyttivät juutalaisia haitilaisten sisäelimien varastamisesta. Vähän sensaatiomaisesti otsikoiden. Uutisen sanoma jäi otsikoinnin vuosksi kytemään tyyliin että, olisikohan toi totta.., sisällössä tosin mainittiin että "palestiinalaisten mukaan.." mutta se jäi vähemmälle. Jos ja kun vastineita mediaan laittaa ja yrittää tuoda tosisasioita esiin Israelille myönteisesti, niitä julkaistaan hyvin nihkeästi tai ei julkaista. Kokemus on peräisin itseltäni Hämeen Sanomien lukijana.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…