Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#223

08.11.2011 11:47

Kuinka Suomi uskaltaa näin räikeästi syyttää Israelia? Olisi hyvä Tuomiojan paikan päällä tutustua Israelin demokratiaan ja ihmisarvon kunnioitukseen. Se on vertaansa vailla! Näin ei ole yhdessäkään sen uhkaavasti käyttäytyvissä naapuri maissa, jotka julkisesti uhkaavat Juutalaisen kansan hävitystä alueelta ja valhein uudelleen kirjoittavat maan juutalaista historiaa. Tästä voimme joutua karvaasti maksamaan! Ei ole kaukana suomalaisten perheiden itkut heidän jätettyä Karjala tai Hanko ja Porkkala.

Vastaukset


Vieras

#224 Re:

2011-11-08 11:48:34


Vieras

#225 Re:

2011-11-08 11:57:29

#223: -  Kuinka Suomi uskaltaa näin räikeästi syyttää Israelia? Olisi hyvä Tuomiojan paikan päällä tutustua Israelin demokratiaan ja ihmisarvon kunnioitukseen. Se on vertaansa vailla! Näin ei ole yhdessäkään sen uhkaavasti käyttäytyvissä naapuri maissa, jotka julkisesti uhkaavat Juutalaisen kansan hävitystä alueelta ja valhein uudelleen kirjoittavat maan juutalaista historiaa. Tästä voimme joutua karvaasti maksamaan! Ei ole kaukana suomalaisten perheiden itkut heidän jätettyä Karjala tai Hanko ja Porkkala.

Joo, vaarallisilla vesillä ollaan, kun tämä linja jatkuu, on jatkunut jo liian kauan ja joudutaan siitäkin maksamaan!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-11-08 17:37:43


Rukoillaan Erkin puolesta, että muuttuu

#267 Re:

2011-11-09 13:18:01

#223: -

<<<<Kuinka Suomi uskaltaa näin räikeästi syyttää Israelia? Olisi hyvä Tuomiojan paikan päällä tutustua Israelin demokratiaan ja ihmisarvon kunnioitukseen. Se on vertaansa vailla! Näin ei ole yhdessäkään sen uhkaavasti käyttäytyvissä naapuri maissa, jotka julkisesti uhkaavat Juutalaisen kansan hävitystä alueelta ja valhein uudelleen kirjoittavat maan juutalaista historiaa. Tästä voimme joutua karvaasti maksamaan! Ei ole kaukana suomalaisten perheiden itkut heidän jätettyä Karjala tai Hanko ja Porkkala.>>>>
Vaikka Tuomiojalle näytettäisiin mitä tahansa hyvää Israelista, hän ei noteeraisi sitä millään tavalla, sillä hänellä on ylpeä kivisydän ja paha asenne ollut aina Israelia kohtaan.
Hän on sivistymätön monella lailla - jos on sydämeltään sivistymätön moukka, ei siihen auta mikään muu kun uskoontulo.
Vain Jeesus voi muuttaa kivisydämen lihasydämeksi.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…