Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Säätämän säätämä
Vieras

#2026 Re: allekirjoitin...

07.08.2010 03:06

#2022: ajattelija - allekirjoitin...

 Rölläys on taidetta. Kun mediaan vetoaminen ei auta, kun poliisi vainoaa ihmisiä on paras keino tuoda esiin tuo vallitseva vihamielisyys tyyliin;

Mikä siinä on niin vaikeeta ymmärtää että kannabis on laitonta jonka takia sitä ei saa polttaa. Asia on hyvin yksinkertainen eikä sitä tarvitse puida millään marsseilla. Jos jokin laki on säädetty niin se on säädetty hyvästä syystä joka ihmisten täytyy ymmärtää. Helvetti että pistää vihaksi tommoset yhteiskunnan siivellä eläjät. Tällaisten hörhöfoorumien käyttäjillä tuskin kenelläkään kunnollista työpaikkaa.

Lait on säätänyt joku erittäin kauan opiskellut ja asiansa tietävä ihminen. Jotkin lait voivat perus tallaajasta tuntua hölmöiltä mutta kyllä niissä on aina jokin painava syy. Ei kannata tehdä itsestään pelleä kritisoimalla jotain mistä ei ymmärrä mitään tai tarpeeksi.

Painukaa hipit nyt oikiasti vittuun!

EI KOSKA ISÄM MAA ON VAARASSA HAMPPU TUO LISSÄÄ MAAHAN MUUTTAJIA PEREKELE TYÖTÄ NE VIE MUTTEI KUMMISKAAN TEE

Olemme Suomessa, omat hautajaiset taitaa olla ainoo paikka missä ei enää tarvi viinaa/kaljaa juoda.

 

Kannabis on huumeistamme vaarallisin!

Aikoinaan typerät tiedemiehet kertoivat meille, että se on miedommasta päästä. Väärässä olivat ja sen ovat myöntäneet jo 25 vuoden ajan.

Kannabis aiheuttaa nuorisomme lisääntyneet mielenterveysongelmat. Ja voisinpa lyödä vetoa, ettei Jokelan tapahtumia olisi tapahtunut ellei ampuja olisi ollut nimenomaan kannabiksen käyttäjä.

Kannabiksen käyttäjät ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia. Aine aiheuttaa harhoja ja annoksen toivossa tekevät mitä tahansa.

Siihen verrattuna esim. amfetamiini on lasten nuhalääke. Sen käyttö on lähes yhtä laajaa, mutta ei minkään tutkimusten mukaan ole aiheuttanut mitään ongelmia kenellekään.

En kannata mitään huumeita, mutta ennemmin amfetamiini maitokauppoihin kuin kannabis edes lääkekäyttöön!

Ps. Kiitokset Kimmo Tammiselle voitokkaasta tyylistä. Jatkakaa.

Vastaukset

ajattelija
Vieras

#2027 ajattelija...jatkaa kunnes on saanut tarpeekseen ... henkisestä köyhyydestä

2010-08-07 12:13:45

#2026: Säätämän säätämä - Re: allekirjoitin...

Kannabiksen käyttäjät ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia. Aine aiheuttaa harhoja ja annoksen toivossa tekevät mitä tahansa.

Siihen verrattuna esim. amfetamiini on lasten nuhalääke. Sen käyttö on lähes yhtä laajaa, mutta ei minkään tutkimusten mukaan ole aiheuttanut mitään ongelmia kenellekään.

En kannata mitään huumeita, mutta ennemmin amfetamiini maitokauppoihin kuin kannabis edes lääkekäyttöön!

Ps. Kiitokset Kimmo Tammiselle voitokkaasta tyylistä. Jatkakaa.

hmm... pientä provosointia henkisesti köyhän ihmisen toimesta eikö ole elämää jota puoltaa kun näin kirjoittelee ja puuttuu asioihin mistä ei näköjään tiedä mitään,mutta kirjoittelee kumminkin.ja tarkoituksella on kirjoittanut tommoisen syötin mihin nyt minäkin tartuin...ei ole siis mitään oikeaa mielipidettä mistään tässä ylempänä tyhjiä provosoivia lauseita ...älkäämme siis alentuko tälle tasolle ja ajattelija on kyllä itse henkilökohtaisesti kohtuudella toimeentuleva rakennusalan yrittäjä joka on voinut tehdä sinunkin talosi ...sosiaali pummit ei omista netti liittymiäkään jos tarkkoja ollaan...ja jotenkin tuntuu että olisi kirjoituksiensa perusteella amfetamiinin käyttäjä ...narkkari?...kova aine on aina kova aine ja kokeiltu kyllä on, siis tiedän mistä puhun.kokeilkaa vaikka rotanmyrkky ulostuslääke laihdutuslääke kofeiini sokeri seosta niin kyllä lähtee...kauppojen hyllyltä!onkohan tietämättömät kokeilleet jotain nuista? ...oliko jollain vielä jotain muuta ...ugh.

ja lisään tähän sen verran itestäni että sellainen hippi oon että ei mua vaatteet hipiksi tee ...nuli tukka suuri suomileijona rinnalla ja sydämmessä aikuinen kypsä ihminen. mua saa arvostella en siitä ota itteeni kunhan vaan löytyy sellainen vastus joka olisi edes vastus.

toivoisin että ne jotka seuraa tätä keskustelua ,niin otetaan yhdessä sellainen luoviva kanta näihin huonolla maulla ja tietämättömyyttään tehtyihin vittuilu viesteihin .kyllä kunnon keskustekua kaivataan mutta ei paskanjauhantaa. koitetaan jotenkin sanoilla opetta näitä ääniTorvia että ei meidän puolue hyväksy eikä noteeraa tällaista käytöstä ja kyllä se ainakin pienentää paskan määrää täälläkin.ja voi olla että että fiksuimmat osaavat jopa lopettaakin joutavan uhoamisen.aina on niitä ketkä tahtoo toitottaa mutta pannaan ne mausteeksi soppaan kyllä tänne mahtuu...kukaan kummiskaan voi ottaa vakavissaan heitä ilmaisu on niin yksi oikoista..kesari pystyyn..pah... että ei se herätä mitään syviä tuntemuksia saati kunnon keskustelua.joten alkakaamme vaan  fiksujen joukkoon.



#2028 Re: Re: allekirjoitin...

2010-08-08 15:54:35

#2026: Säätämän säätämä - Re: allekirjoitin...

 

Noudatan Ajattelijan toivetta ja olen suuremmilta osin puuttumatta tähän viestiin vaikka se pistikin hymyilyttään ja peräti jopa naurattamaan, halusin vaan kiittää kyseistä herraa kun viitsi noin mukavasti piristää minunkin päivää tässä TÖIDEN ohella (: ♥

Ja ihan vaan tiedoksi kaikille jotka ajattelevat asiat samallalailla kun Herra Säätämän säätämä, esimerkiksi minä, joka olen kyseisen herran mukaan hippi, olen vasta 18 vuotias, silti minulla on jo 2 työpaikkaa, oma asunto ja luottotiedot kunnossa. Joten jos vaikka lopetettaisiin tuo yleistäminen kun ei toisten elämistä tiedetä yhtään mitään (:

Ja kuten Ajattelijakin viestissään näppärästi ilmaisi, että jää kyseisen herran viestistä sellainen maku että on sitä amfetamiiniäkin tullut joskus maisteltua kun noin nuhalääkkeeksi haukuttiin ;)

Niin ja jos oikeasti herra uskaltaa väittää että kannabis on turvallisempaa kun tupakka ja viina, ja että kannabis on syyllinen väkivaltaan yms. tervetuloa minun luokseni kahville niin voimme sitten yhdessä täällä tutkia että kumpi siihen on todellisesti enemmän ollut syypää, kannabis vai viina ! (:

Vieras
Vieras

#2038 kieltolaki on väärin!

2010-08-10 15:59:18