Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Faktamies
Vieras

#2030 Todellisuus

09.08.2010 20:16

Lämpimissä maissa kannabis ja muut narkkarit elättävät itseään yleensä myymällä itseään (niin miehet kuin naiset). Suomessa sosiaalihuolto on toistaiseksi pitänyt narkkareista aika hyvää huolta ja rangaistukset käytöstä ovat olleet minimaalisia jos on rangaistu ollenkaan. Tulevaisuus ei kuitenkaan narkkareille hyvää lupaa (mielisairaaloita suljetaan, jne), joten mitä harvenpi teini saa päähänsä pajauttaa sitä parempi kaikille! Niissä maissa missä sosiaalivirasto ei elätä työkykynsä menettäneitä elämä on kovaa. Vaihtoehtoina ovat joko rikollisuus tai prostituutio. Narkkareista harvemmin on muuhun kuin prostituutioon. Suihinotto narkkarilta maksaa n. 15-20 euroa. Homma tapahtuu siten että narkkarit odottelevat multivideohuoneitten ulkopuolella töröttelemässä huuliaan. Jos asiakas tekee kaupan, narkkari ottaa polvillaaan suihin asiakkaan katsellessa näytöltä pornoa. Näin siis jos itseään myy mies, sillä suuseksistä taudit ei kumin kanssa tartu. Hippikommuuneissa lämpimissä maissa nälkä on arkipäivää. Kannabista kasvaa, mutta voi kukaan ei pysty kuin kuolaamaan ja nälkä on kova. Eipä hätää, hippi-ideologian avulla houkutellaan kommuuniin nuoria tyttöjä ja poikia. Tytöt ovat suositumpia, sillä he maksavat 30-50eur/asiakas, mikä on enemmän kuin (suu)seksi poikien kanssa. Vaan kuka uskaltaa ostaa seksiä narkkarilta? No ne jotka tulevat kehitysmaista tai sotatoimialueilta. Ei silti, pohjoisemmissa maissa elintasokuilun ulkopuolelle jääminen on vielä raaempaa vaikka ei edes narkkaisi. Kadulle joutuneet eläkeläiset yrittävät nukkua seisaalteen porttikongeissa jos mitään lämpimämpää ei löydy. Osa elää jopa seuraavaan kevääseen. Jos em. asioita ei halua hyväksyä niin ainahan voi lähteä pelipaikoille katsomaan mitä hippikommuuneissa ja muualla oikeasti tapahtuu. Tämä kuitenkin vastausta siihen, missä Suomen rajojen ulkopuolella olevat kannabiksen takia seonneet narkkarit ovat. Ei heistä kukaan välitä ja hoitaminen on kallista. Halvinta on olla tilastoimatta sairaaksi ja viskata kadulle.

Vastaukset

Valistaja
Vieras

#2031 Re: Todellisuus

2010-08-09 20:22:02

#2030: Faktamies - Todellisuus

 Jopa Euroopan alueelta löytyy suihinottopaikkoja jossa miespuoliset kannabis- ja muut narkkarit teinaavat päivittäiset annoksensa. Nämä ovat nuorille ja aloitteleville narkkareille. Huonompaan kuntoon joutuneet (skitsofrenia iskenyt tms) duunipaikka on yleensä öiset puistot. Samoista puistoista löytyvät myös 40-70v narkkarinaiset. Taksat on n. 5 eur/laaki tai alle.

Näistä ei välttämättä Rovaniemeläiset narkkari tiedä vielä yhtään mitään. Ei ole minun vika jos Suomessa jengillä ei ole hajuakaan mitä maan rajojen ulkopuolella tapahtuu. Täällä kuitenkin joku kyseli, miksei kannabiksen aiheuttama skitsofrenia näy tilastoissa. Tähän on helppo vastata. Ketään ei kiinnosta mitä psykoottiselle narkkarille tapahtuu, hoito on kallista ja prostituutiolla tienaa...ja jos kuolee kadulle kylmään niin eipä näy tilastoissa.

Moni kannabisnarkkari tai avohoitopotilas haaveleilee muuttavansa etelän lämpöön narkkaamaan. Sinänsä järkevä ajatus, niin kauan kuin työkkäri juoksee. Mm. Kauko-idässä on hyviä maita, jossa elää muutamalla eurolla viikossa ja voi 'viljellä maata omaan käyttöönsä'.

Niille, joille työkkäristä/sossusta ei sada mannaa elämä muuttuu yllättävän raaksi jo hieman Helsingistä etelään.

Vieras
Vieras

#2036 Re: Todellisuuslä vii

2010-08-10 11:11:43

#2030: Faktamies - Todellisuus

 

Ethän viitsi jauhaa kakkaa täällä foorumilla. Itse käytän kokaiinipitoisia lääkevalmisteita päivitäin ja minusta on muuhunkin kuin prostituutioon. Olen Suomen valtion tietohallinnossa töissä, tehtävä on vastuullinen sekä luottamuksellinen. Käytän myös välillä kannabista koska se auttaa rentoutumaan ja tasapainottaa elämääni työni ohessa.

Että tälläinen prostituoitu hippi minä olen.

Kerroit tuossa mitä ilmeisemmin sellaisesta käyttäjästä joka käyttää amfetamiinia/heroiinia suonensisäisesti. He kyllä voivatkin mitä suurimmalla mahdollisuudella olla juuri tuon kuvailemasi kirjoituksen kaltaisia mutta älä rupea yleistämään asiaasi ja pukemaan tarinaasi jokaisen hipin tai huumeidenkäyttäjän päälle.

Eivät kaikki alkoholin käyttäjätkään kuse ja pasko housuihin puistojenpenkeillä vaan jotkut jopa osaavat käyttää ainetta maltillisemmin kuin toiset.