Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen
Vieras

#2096 Re: no just!

25.08.2010 00:40

#2094: Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen - no just!

Alkoholistihörhö hiljaa. Etanoli on huumausaine siinä missä THC:kin. Ikävää vain, että Suomi on antanut näille spurguille periksi ja viinaa saa litkiä niin paljon kuin napa vetää. Sitten riehutaan kännipäissään kaupungilla ja hakataan pari vastaantulijaa yms.

Nyt ei vain satu mieleen, kuinka monta henkirikosta, liikenneonnettomuutta tai ryöstöä kannabis olisi aiheuttanut? Alkoholin suhteen lista on lähes loputon.

Vastaukset

Kunnollinen ja täysjärkinen kansalainen
Vieras

#2099 Re: Re: no just!

2010-08-25 15:15:12

#2096: Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen - Re: no just!

Taisit "Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen" olla vintti sekaisin sillonkin, kun vastasit aiempaan viestiini. Mielestäni en MISSÄÄN vaiheessa puolustellut alkoholia, vai kuinka? Millähän perusteella totesit minun olevan alkoholistihörhö? Täällä on näköjään yleinen käsitys siitä, että jos ei ole narkkari, niin sitten on alkoholisti. voihan täällä olla vaikka täysin raitis ihminen. Seuraavaksi varmaan alat jauhaa tupakoinnista. No mä voin säästää aikaasi ja sanoa jo suoraan etten polta.

Eikä se alkoholi ole yksistään kaikkia luettelemiasi aiheuttanut. Se on helppo syyttää alkoholia jos itse juo liikaa eikä sitten pää kestä ja tekee mieli tehdä kaikkea typerää. Kohtuus kaikessa, ja niinhän sitä sanotaan, että "viina on viisasten juoma". Mielestäni normaali ihminen ei ala heti riehuu, kun saa yhdenkin ryypyn. Sillon pitäisi varmaan itsellä miettiä, mistä se kaikki alunperin lähtee.

ajattelija
Vieras

#2116 Re: Re: no just!

2010-08-27 10:07:10

#2096: Kunnollinen ja asioihin perehtynyt täysjärkinen kansalainen - Re: no just! 

 ja tuosta alkoholista vielä sen verran...onko kukaan koskaan ajatellut että kuinka paljon on jouduttu rakentamaan poliisiasemille putkia ihan vaan alkoholista päihtyneiden säilyttämiseen ja niiden hengen /terveyden turvaamiseksi etteivät kesäisin huku ja talvisin jäädy. ihan huvittaa kuinka kansa vähättelee alkoholismin aiheuttamia ongelmia ja yhteiskunnallisia voimavarojen haaskausta.

ja tietämättömille kerrottakoon että kyllä näin on että juuri nuo putkat ovat AINOASTAAN juoppoja varten rakennettuja! ilman alkoholia ei olisi tarvinnut rakentaa kuin pidätys tilat kiinniottamista varten ja pidätys sellit sitten rikos seuraamuksille.ja ainakin isommissa kaupungeissa poliisilaitokset on rakennettu niin että juoppoputkia on yhtä monta kuin pidätys sellejä tai ainaskin meillä on enemmän putkia kun sellejä... rakennusmiehenä tiedän jotain mitä maksaa elementtirakentaminen ja turhaan.tarvitseeko pelkästään kannabista käyttävää henkilöä missään tilanteessa ottaa poliisin huostaan oman turvallisuudensa takia.???

siinä on nyt sitten vaikka näille joutaville jorisioille miettimistä. ja poliisille eniten työ tehtäviä aiheuttaa alkoholista johtuvat häiriöt!