Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#78 Re:

11.09.2010 18:04

#17: -  

Raamatun kanta homouteen on selkeä, josta kertoo esim. aiemmat viittaukset:

"Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus." 3Moos.18:22
"Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." 3Moos.20:13
"Sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnosvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti." Room.1:26-27
"Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat,ei hekumoitsijat eikä miehimykset,...saa periä Jumalan valtakuntaa." 1Kor.6:9-10

Missä on todettu, että homo- tai lesboparin suhteessa ei lapsi kärsisi ko. asiasta? Tuollainen tilanne antaa täysin väärän ja luonnottoman roolimallin lapselle. Uskallan sanoa luonnottoman, koska jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys. Mielestäni asiaa pystyy ajattelemaan ihan maalaisjärjelläkin, että ei ole tuollainen "homoympäristö" hyväksi lapselle, ilman "tutkimuksiakin".

 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#79 Linkki

2010-09-11 18:29:27

Missä on todettu, että homo- tai lesboparin suhteessa ei lapsi kärsisi ko. asiasta? Tuollainen tilanne antaa täysin väärän ja luonnottoman roolimallin lapselle. Uskallan sanoa luonnottoman, koska jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys. Mielestäni asiaa pystyy ajattelemaan ihan maalaisjärjelläkin, että ei ole tuollainen "homoympäristö" hyväksi lapselle, ilman "tutkimuksiakin".

 No vaikkapa tässä lastenpsykiatri Tytti Solantauksen Sosiaali- ja Terveysministeriölle kokoamassa laajassa raportissa eri puolilla maailmaa tehdyistä tutkimuksista, googleta "Tutkimuskatsaus sateenkaariperheissä elävien lasten kehityksestä ja hyvinvoinnista", linkki on hankalan pitkä.

Tässäpä ote aiheesta seksuaalisuus:

Sukupuoli-indentiteetin kohdalla tutkimuksien tulokset ovat hyvin selkeät. Missään tutkimuksessa ei ole todettu homoseksuaalisten vanhempien lapsilla poikkeavuutta. Lapset ja aikuiset pitivät itseään tyttöinä tai poikina, naisina tai miehinä biologisen sukupuolensa mukaisesti (Kirkpatrick et al., 1981; Golombok et al., 1983; Green, 1978; Green et al., 1986; Golombok et al., 1997).

Ja tunne-elämästä:

3.4.3. Lasten tunne-elämä ja käyttäytyminen

Lapsen itsetuntoa, tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmia ja psykiatrista sairastavuutta on tutkittu tutkimusasetelmissa, jossa lapsia ovat arvioineet äidit, opettajat, ulkopuoliset arvioitsijat ja lapset itse. Puryear (1983, ref. Patterson 1992) tutki lesbo- ja heteroäitien kouluikäisten ja Huggins (1989) murrosikäisten lasten minäkäsityksiä, eivätkä todenneet eroja. Lasten älykkyyttä tutki puolestaan Green työtovereineen (Green et al., 1986) ja tulos oli sama. Gottman (1990, ref. Petterson, 1992) vertasi lesbo- ja heteroäitien aikuisten tytärten persoonallisuuden piirteitä. Tutkittiin 18 persoonallisuuden ulottuvuutta ja ainoastaan yhdessä löytyi ero. Lesboäitien aikuiset tyttäret arvioivat oman hyvinvointinsa paremmaksi kuin heteroäitien tyttäret.

Lasten käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmat eivät myöskään näytä olevan riippuvaisia vanhempien seksuaalisesta suuntautumisesta (Kirkpatrick et al., 1981; Golombok et al., 1983; Brewaeys et al., 1997; Flaks et al., 1999, Golombok et al., 1997; Tasker ja Golombok, 1995). Golombokin, Spencerin ja Rutterin (1983) tutkimuksessa lasten psykiatriset oireet arvioi lastenpsykiatri, joka ei tiennyt lapsen perhetaustasta. Hänkään ei havainnut eroja lasten perhetaustan mukaan. Tasker ja Golombok (1995, 1997) tutkivat lesbo- ja heteroperheissä kasvaneita nuoria aikuisia, eivätkä todenneet eroja ahdistus- tai depressio-oireiden, psykiatrisen sairastavuuden ja hoitopalvelujen käytön suhteen välillä.

Näyttääkin siltä, että lasten persoonallisuuden kehityksessä, tunne-elämän ja käyttäytymisen ongelmissa ja psykiatrisessa sairastavuudessa ei ole systemaattisia eroja sen mukaan, minkälaisessa perheessä lapsi on kasvanut. Missään tutkimuksessa ei ole todettu, että homoseksuaalisten vanhempien lapsilla olisi enemmän psyykkisiä ongelmia ja psykiatrisia häiriöitä kuin muilla lapsilla. Tämä ei tietysti merkitse sitä, etteikö homoseksuaalisten vanhempien lapsilla olisi psyykkisiä ongelmia. Ne vain johtuvat molemmissa perhetyypeissä samoista asioista, kuten taloudellisista vaikeuksista, vanhempien välisistä ristiriidoista, huonosta perheilmapiiristä ja vanhemmuuden ongelmista, eivätkä ole yhteydessä perherakenteeseen.

Vieras
Vieras

#80 Niin, mutta

2010-09-11 18:44:37

jos asia olisi luonnollinen ko. parit voisivat lisääntyä keskenään, mikä on ihmiskunnan jatkumon edellytys

miksi tälle lisääntymisasialle laitetaan niin iso paino? Eikö parisuhteella ja avioliitolla ole muuta tarkoitusta ja päämäärää kuin lisääntyminen? Sikstoisekseen onko niin, että ihmiskunnalla on vaikeuksia lisääntyä? Ja homous pitäisi sen takia kieltää? Entä lisääntyvätkö homot yhtään sen todennäköisemmin, jos he ovat kaapissa ja poissa ihmisten silmistä? Ja jos lisäntyvät, haluaisitteko että juuri teidän poikanne tai tyttärenne ryhtyisi tietämättään tällaiseen valheelliseen parisuhteeseen, jossa toinen osapuoli ei salaa ollenkaan halua puolisoaan, vaan teeskentelee kaiken ja haaveilee toisesta sukupuolesta?

Ja lisäksi, mikä olisi se tilanne jossa kaikki ihmiset ryhtyisivät yhtäkkiä homoseksuaalisiksi ja ihmiskunta sen takia kuolisi sukupuuttoon? Hieman vaikeata on sellaista tilannetta kuvitella. Onko tämä lisääntymiskysymys nyt oikeasti sellainen, että sen perustella kannattaa yrittää tehdä täysin harmittoman ihmisryhmän elämä hirveän hankalaksi ja raskaaksi?