Tahiniemen Koulun säilyttämiseksi

Kommentoitu viesti

äippä

#4 hometta

09.12.2011 22:02

Haluatte säilyttää homeisen koulun? Tai lapset siellä homeessa? Mä en ainakaan halua lastani homekoulussa pitää. Enemmän noilla kyläkouluilla on tarvetta kun tahiniemen koululla, kaupungissa ei oo kovin pitkä moniin muihin kouluihin (autolla joku 5min) kun kyläkouluissa matka-aika voi olla jopa tunteja.

Vastaukset

Rihu

#5 Re: hometta!

2011-12-10 16:46:42

#4: äippä - hometta

 

Kiitos Äipälle hyvästä ja järkeävästä kommentista! Kyllä muakin ihmetyttää, että koulumatka Tahiniemestä Konttariin on muka liian pitkä ja vaarallinen... huhhuh! Mitäs olette mieltä matkasta Nenonpellosta kaupunkiin tai Haapakosken perältä Harjun kouluun? Liperomäestä? Myös Kantalasta on lopetettu koulu ja lapset kuljetetaan naaralle...


Vieras

#13 Re: hometta

2011-12-12 22:03:18

#4: äippä - hometta

Lukiota oltiin vaihtamassa juuri saman homevaaran takia. Äkkirynnäköllä lakkautettiin keskuskoulu. Sitten selvisikin, että lukiossa ei ole homeongelmaa vaan ilmanvaihto-ongelma. Bovalliuksella on nyt hyvä rakennus upealla paikalla. Vähän vieläkin harmittaa moinen sekoilu. Nyt pitäisi olla perusteltua ja selvitettyä tietoa, eikä mutu-juttuja, niitä tässä kaupungissa on ollut tarpeeksi. Samoin tässä kaupungissa kaupunginhallitus on tehnyt päätöksiä, jotka taitavat olla muuta kuin faktoihin perustuvia. Miksi on työryhmiä ja he miettivät ja pohtivat, jos kerran esim. hallitus on aina se viisain paikka, jonka ei tarvitse ottaa asioista selvää vaan päättää asioita enemmänkin puoluekannan mukaan kuin ihmisten hyvinvoinnin ja kaupunkilaisten parhaaksi!