VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

AUUUUUUU

#732 Eräästä kirjoituksesta.

02.01.2012 16:21

Kaiken edellä olevan sanon kirkkaan tietoisena siitä, että maapallon tulevaisuuden kannalta ongelma ei ole susi, vaan ihminen. Suurin uhka elämän jatkumiselle maapallolla on edelleen liika ihmiselämä.

http://www.alasatakunta.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=622%3Asusi&catid=9%3Atuomo-hurme&Itemid=70

Vastaukset

joo-o

#733 Re: Eräästä kirjoituksesta.

2012-01-02 16:49:46

#732: AUUUUUUU - Eräästä kirjoituksesta.

Koko maapallon tulevaisuus ja ihmisten lukumäärän rajoittaminen ei kuulu tähän addressiin - tehkää siitä omansa. Tämä addressi tähtää tasa-arvoiseen ihmiselämään Suomen valtion rajojen sisällä, eli kenenkään ei tarvitse pelätä kilpailevan lajin vuoksi oman, läheisensä tai lemmikkinsä hengen puolesta.

Havukka-ahon ajattelematon

#739 Re: Eräästä kirjoituksesta.

2012-01-02 17:52:09

#732: AUUUUUUU - Eräästä kirjoituksesta.

En tiä onko susia liikaa, vai onko ne vain väärässä paikassa. Hölmö eläin lisääntyy ja voi hyvin alueella josta siitä ei tykätä. Sudet pitäisi siirtoistuttaa kehäkolmosen sisäpuolelle jossa "susivihaa" ei ole. Sillon me täällä susirajan takana oltaisiin tyytyväisiä, city-vihreät olis tyyytyväisiä ja sudet olisivat onnellisia. Samalla kun susikanta voisi hyvin, päästäisiin ehkä (varmaa se ei olisi,aika näyttäisi) siihenkin että liikakansoitus ihmisen osalta alkaisi vähentyä. Olisi oikeasti hienoa kun susia saataisiin sinnekin missä niitä eniten puolustetaan. Ei voi tyrmätä tätä ajatusta silläkään että millä sudet eläisivät. Alkuun söpöt susi-sessukat söisivät villikaneja, ja koiranulkoiluttajilta fifejä, siirtymävaiheen aikana kunnes tottuvat hyvinsyöneisiin kerrostaloalue-luonnonsuojelijoihin jotka osallistuvat mielellään susilaumojen aterialle, onhan ihmisiä liikaa.

Mutta se teidän ison kylän ihmisten pitäisi luvata että susiriepuja ei heti tapettais jos me ne teille annetaan. En ole tykännyt siitä että joka kerta kun joku suurpeto tai muu isompi eläin on tullut kaupungin lähelle te olette nostaneet kauhean metelin ja tappaneet sen elukka-rievun. Avuksi olette huutaneet poliisia ja armeijaa ja kynnelle kykeneviä metsästäjiä. Antaisitte niiden vaan olla ja elää, olis helpompi suojellakin ku olisivat pihalla saattamassa häntä heiluen aamulla lapsia koulutielle. Loppuis meiltä maalaisiltaki ne luulot että teidän mielestä petoja saa olla paljon kunhan ne ovat muualla. Ja olishan se veikeää kun käsite "susiraja" saisi uuden merkityksen. Näyttäkää esimerkkiä maailmalle ja aloittakaa susien pelastaminen maalta cityyn fiksujen ihmisten pariin rauhaisaa yhteiseloa varten kun me maalaisjuntit ei osata. Teko herättäisi ihastusta maailmalla, ja esimerkkiä seurattaisiin varmasti kaikkialla missä myös luullaan että petoeläin muka tappaa toisia eläimiä tai jopa ihmisiä. Ei susi oo susi, vaan homo homini lupus.

Kiitoksia jo etukäteen.