IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Saarijärveläinen
Vieras

#137 Nurinkurista?

11.10.2010 11:57

Saarijärven reitillä maatalous ja asutus lisääntyvät mitä alemmas alavirtaan laskeudutaan, mutta veden laatu heikkenee asteittain, järvi järveltä, koski koskelta päinvastaiseen suuntaan mentäessä ja VAPON turvesoita lähestyttäessä. Siis täysin päinvastaisessa järjestyksessä kuin tavallisesti.

Tietenkin VAPO on käynyt alueen paikallislehdissä samanlaista naurettavaa ja säälittävää propagandakampanjaa kuin nyt televisiossa (ja näköjään myös tällä foorumilla), mutta humuksen peittämät rannat ja peittämät veronmaksajien rahoilla kunnostetut taimenen kutujoet nähneen se tekee vain pahoinvointiseksi.

Kuinka joustava moraali ihmiselle tarvitaan, jotta hän voi työskennellä yhteistä ja jälkipolvillemme kuuluvaa ympäristöämme turhaan ja surutta tuhoavan yrityksen palveluksessa ja vielä valehdella julkisuudessa työantajansa puolesta?

Vastaukset

Vierailija
Vieras

#138 Re: Nurinkurista?

2010-10-11 12:50:47

Vieras
Vieras

#139 Re: Nurinkurista?

2010-10-11 14:19:55

#137: Saarijärveläinen - Nurinkurista?

Siis sama havainto mitä Ulla-Maija Heikkonen kirjoitti (117), mitä lähemmäksi Puulalla soilta tulevaa joenuomaa menee, sitä huonommaksi veden laatu menee. Ei siihen tarvita kaavoja eikä laskelmia, sen näkee jokainen joka vaivautuu vettä ja rantoja katsomaan.

Rikostapauksessa kuullaan maallikkotodistajia ja valan tehnyttä uskotaan, tuomio voidaan langettaa silminnäkijän sanojen perusteella, miksi ei näissä ympäristörikoksissa (sitähän ne ovat) näin tehdä.Uskon että jokainen Vapon tai yksityisten turvetuottajien pilaamien vesien ja rantojen asukas ja kalastaja uskaltaa vannoa valan sanojensa perustaksi.

Moraalitonta touhua, vapolaiset!