Jyväskylän lyseo tulee säilyttää

Kommentoitu viesti

Cyngnaeuksen käynyt

#92 Politiikan kielellä

14.01.2012 03:41

Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että sijainnin ja joissain määrin myös muiden vallitsevien olosuhteiden vaihteleva vaikutus sesonkitulokseen pakottaa kohderyhmää huomioimaan vastuunalaisia kontradiktioita. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että yksinkertainenkin muutos pakottaa kohderyhmää huomioimaan nykysukupolvia henkisesti rasittavaa kohdennusta. Lyseo parantaa huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja. On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että Lyseo asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Kaikesta huolimatta Lyseo antaa mahdollisuuden parantaa yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Vastaukset

Työnorja

#93 Re: Politiikan kielellä

2012-01-14 19:03:44

#92: Cyngnaeuksen käynyt - Politiikan kielellä

Kyllähän Lyseo on parhaimmalla paikalla - varsinkin jos verrataan Viitaniemessä toimivaan Cygnaeus-lukioon. Talolla ei ole jatkuvaa vuokrarasitetta vuoteen 2021, eikä Lyseo uppoa Viitaniemen suohon kirjaimellisesti. Cynkkarilla on ihan selvästi havaittavissa talon painumista ja alkavaa kosteus - ja homevauriota, vielä noinkin uudessa talossa...

Ennen kuin alat puhumaan sesonkituloksista tai nonfiguratiivisuudesta - yritä edes Cygnaeuksen käyneenä kirjoittaa sen nimi oikein...!