VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Vanha aika

#2491 Moni asia vinksallaan!

28.02.2012 09:00

Vankiloista pääsee lomille ja siellä on paremmat oltavat, kuin monella pientä eläkettä saavalla vanhuksella. Kokeillaan viattomien kustannuksella, uusiiko valjakkalat ja muut p.a.s.k.a-aivot rikoksiaan. Jos saisin päättää, ei kokeiltaisi, ei yhteiskunta edes elättäisi. Homoudesta on tehty muoti-ilmiö, oikeastaan he ovat jopa parempia ihmisiä, kuin heterot. Kiintiöhomo kuuluu joka sarjaan ja ohjelmaan. Maahanmuuttajia otetaan tänne ja maksetaan kaikenmaailman sopeuttamistukia enemmän kuin omille kansalaisille. Samat tyypit haluavat niitä petoja joka paikkaan. Sudenhalaajan stereotyyppi on lapseton, koiraton ja yksinkertainen maailmanparantaja anarkisti. Ei kukaan tervejärkinen halua lisätä pahan määrää. Rotat esimerkiksi voisi hävittää Suomesta täysin sukupuuttoon ja kukaan ei asiasta kärsisi, paitsi rotat itse. Samoin ajattelen sudesta. Mitään ei häviä, paitsi susi jos ne ammutaan kaikki.

Vastaukset


Vieras

#2492 Re: Moni asia vinksallaan!

2012-02-28 09:44:26

#2491: Vanha aika - Moni asia vinksallaan! 

 Kaikkeen muuhun yllä kirjoittamaasi yhdyn täysin, mutta käsityksesi ihmisen seksuaalisen suuntauksen valinnaisuudesta on todella alle kaiken arvostelun. Eivät homot ole voineen valita meitä heteroita kummemmin mihin suuntaan ovat syntyneet.

On heillä elämä tarpeeksi vaikeaa jo muutenkin, ilman että syyttömästi lyötyä vielä lyötäisiin lisää...

Tällaista törkeyttä ja noitavainoa en täysipäisenä heterona hyväksy missään asiayhteydessä...Menee samalle tasolle susien halaajien kanssa!


Vieras

#2504 Re: Moni asia vinksallaan!

2012-02-28 17:35:30

#2491: Vanha aika - Moni asia vinksallaan!

Kuuleppas Vanha Aika: esimerkiksi minulla on lapsia viisi kappaletta ja koiria neljä, ja susialueella asutaan. Kukaan meistä ei ole kuollut vaikka sudet kulkevat "nurkissa", emmekä pelkää niitä! Toivottavasti sinulla ei ole lapsia jotta et pääse istuttamaan sairasta susivihaasi heihin!