Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#133 Re: Re: Re: Re:

11.04.2012 19:30

#113: - Re: Re: Re:

Niin miksi yläkoulun opettaja ei näytä osaamistaan....ehkä ei anneta näyttää. Kyllä hän muualla sitä näyttää, koska siihen ei sekaannuta ja puututa, voi kun hän voisikin näyttää todelliset kykynsä myös yläkoulun musiikkiluokilla. Kunpa lapset eivät kuuntelisi manipulointia vaan luottaisivat opettajaansa ja osallistuisivat siihen mitä heille tarjotaan. Nyt marisioita ja narisioita riittää ja he myös häiritsevät muita oppilaita ja opetusta sillä valituksella. Tässä tilanteessa on varmasti mahdoton löytää voimia toimia täydellä teholla ja tätä tilannetta käytetään hyväksi.

Muista erään konsertin vuosien takaa. Yläkoulu esitti erittäin hyvin gospeltyylisen laulun ja se sai todella mahtavat taputukset. Minusta tuntuu, että niitä taputuksia oli jonkun mielestä liikaa verrattuna muihin esityksiin ja sen jälkeen alkoi valitus ohjelmistosta....eli se perisynti kateus tässä jyllää ei mikään muu. Mielestäni tämä koko juttu on niin turhaa. Jos jokainen hoitaisi oman alueensa ja jättäisi muut rauhaan, ei olisi mitään ongelmaa. Ei yläkoulu häiritse alakoulun opetusta, joten miksi alakoulu sekaantuu yläkoulun toimintaan? Joko annetaan työrauha molemmille osapuolille tai sitten on varmaankin tehtävä päätöksiä, jotka eivät missään nimessä ole positiivisia, mutta ehkä välttämättömiä. Toivon voimia niille, jotka joutuvat näitä ikäviä asioita hoitamaan, jos mikään muu ei auta.

 

Vastaukset

Musiikinope

#138 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-11 20:59:40

#133: - Re: Re: Re: Re:

Höpö,Höpö!!!


Vieras

#161 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-11 23:32:27

#133: - Re: Re: Re: Re:  

Kyllä yläkoulu on sitoutunut jatkamaan myös alakoulun aloittamma linjaa .Sitä lapsetkin odottavat.Aivan varmasti yläkoulun opettaja saa tilaa tehdä työtään jos tahtoo!!!