Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#239

13.04.2012 18:51

Yksi mielenkiintoinen asia nimimerkkejä tarkastellessa on, että täällä keskustelee hallintohenkilöstöä, opettajia ja jopa rehtoreitakin pilvin pimein. Mahtavaa, että noin moni alan asiantuntija on osallistunut rakentavalla tavalla keskusteluun. Kaupunginvaltuutettu ehtikin keskustelussa jo vilahtaa päätellen yleisönosastokirjoituksen samansisältöisyydestä tämän palstan kirjoituksen kanssa. Tohtoreita, ministereitä ja arkkienkeleitä odotellessa ;)
Siihen nähden, miten simppelistä asiasta on kyse, tästä on kasvanut aikamoinen jihad. Kyse on kai edelleenkin siitä, että Kadar on aiheuttanut tekemisillään tai tekemättä jättämisillään jotain, mikä on pidemmän aikaa / useampaan otteeseen vaatinut ylemmän tahon puuttumista asiaan. Ensi viikolla asiaa selvitellään jälleen. Seurauksena voi olla Kadarin irtisanominen, mikäli irtisanomisehdot täyttyvät. Jos taas irtisanomiselta vältytään, musiikkiluokat pelastuvat ja kaikki, joilla on etäisestikin epämieluista mielipidettä tai sanottavaa Kadarista tai musiikkiluokista, todetaan absoluuttisen vääräuskoisiksi.

Tämän keskustelun perusteella tulossa on järisyttäviä paljastuksia ainakin salaliitoista, kateellisista narsisteista, ajojahdeista, huonoista rehtoreista, kateudesta, kurittomista lapsista, yläkoulun hirvittävyydestä, Unkarin presidentistä, kuorokilpailun voitosta, entisestä rehtorista, nykyisestä rehtorista, perussuomalaisuudesta, hoonosta soomesta, peiliinkatsomisesta, facebookkaamisesta, oikeusjutusta, Idols-sukupolvesta, karaokesta ja hyvä veli -verkostoista...

Jos kuitenkin odotellaan, että kuullaan, mistä oikeasti on kyse. Vaikka kaikkihan sen jo tietävät, eikös?

Vastaukset


Vieras

#240 Re:

2012-04-13 19:52:49

#239: -

Yhdyn! Aivan turha täällä vatvoa asioita, joista emme tiedä:)

Ulkopuolelta

#245 Re:

2012-04-14 01:50:39

#239: -

Kuvasit hyvin vaasalaisten sivistystasoa. Omaasi myös.