Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#248 Työnantajat Kadarin kiusaajia?

14.04.2012 09:24

Uskomaton milipide Pohjalaisessa tänään. Kun työnantaja virkansa puolesta joutuu puuttumaan ongelmiin, siitä tuleekin kiusaaja? Jos aikuinen ihminen ei usko annettuja ohjeita, niin hänelle pitää antaa määräyksiä, se ei ole kiusaamista. Kirjoittaja kuuluu ilmiselvästi siihen porukkaan, jota mielistellään niin paljon, että eivät voi millään uskoa mitään pahaa. Valitettavasti kaikki ne, jotka eivät ole samaa mieltä, saavat nähdä ja kokea jotain ihan muuta.

Ahteen tapaus oli jotain ihan muuta, tosin siitäkin tapauksesta löytyy jotain samaa, joka muistuttaa tätä. Olihan Rätykin tehnyt aivan loistavia sopimuksia, mutta.....

Vastaukset


Vieras

#249 Re: Työnantajat Kadarin kiusaajia?

2012-04-14 09:55:56

#248: - Työnantajat Kadarin kiusaajia?

Marjatta Vehkaojalta lienee pakko kysyä samaa kuin valtuutettu Leppälältä: jos kerran on varaa esittää melkoisen vahvoja teorioita työpaikkakiusaamisesta, narsismista(?), työsuhteen laittomasta irtisanomisesta ennen kuin se on edes tapahtunut, johtajien itsetunnosta, alistamisesta tai nöyryytyksestä, sille olisi mielenkiintoista kuulla perustelut. Entiseltä kansanedustajalta(kin) odottaisi keskusteluissa muuta kuin kolmen pennin poliittisella flotkapyssyllä puskista ampumista.

Suora kysymys siis molemmille Kadarin mahdollista erottamista vastaan keuhkoaville valtuutetuille: Tiedättekö te tarkasti mistä on kyse? Jos kyllä, hoitakaa homma arvovallallanne kuntoon niitä teitä, joita teillä on käytössänne. Jos ei, teillä jos joillain luulisi olevan käsitys yhteisten asioiden hoitamisesta. Ihmeelliset käninät kasvotonta ja narsistista hallintoa vastaan eivät sellaisia ole.

Tämä kirjoitus ei ole Kadarin puolesta eikä vastaan, mutta vastustan vahvasti irtopisteiden keräämistä eskarilaisten retoriikalla.