VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Ihminen on edelleen kovin tappaja nisäkkäistä

#3150 Metsästäjät ovat totuttaneet sudet ihmisiin

14.04.2012 14:57

Koiria on käytetty laajamittaisemmin hirvenmetsästyksessä 10 - 15 vuotta? Susi on oppinut ensin, missä haukku, siellä hirvi. Sitten missä haukku, siellä tyhmä koira, jonka voi pistää poskeen. Ympärillä lauma ihmisiä, jotka eivät puutu millään lailla...  Kun haukku kuuluu sitten taajamassakin, pitäähän se käydä tilanne tarkistamassa.

Koirat pois hirvenmetsästyksestä, ajoketjut ja siimat takaisin. Nyt ajellaan maastureilla ja tuijotellaan näyttöruutuja. Hirvi mönkkärillä tien varteen. Onnistuu isommallakin mahalla. Metsästystä? Pihasudet pitää ampua pois tarvittaessa, ilman hysteriaa.

Maastoon susia myrkyttävät ei kanssa paljon ajattele. Mitä susi oppii varomaan? "Iskä söi haaskaa ja henki lähti, mennään kylälle roskikselle..." Salametsästäjät joka tapauksessa varastavat rehellisiltä metsästäjiltä, jotka eivät koskaan pääse susimetsälle.

Tämä adressi on turha. Maallkoilla vaan ei ole sitä tietovarastoa ja älyä, joka tiedemiehillä on hallussa. Antaahan asioiden mennä lain mukaisessa järjestyksessä. Itse olen muuten ammattitutkinnon suorittanut, mutta ymmärrän mikä arvo on tohtorilla.

 

Vastaukset


Vieras

#3157 Re: Metsästäjät ovat totuttaneet sudet ihmisiin

2012-04-14 20:27:36