Vaatimus jäsenkokouksesta Suomen Kaniyhdistykselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#3

17.04.2012 13:23

Hahahaha! ;D Hyvät on taas tiedot... Norjaan ei ole maksettu korvauksia, vaan sieltä on OSTETTU nyt uusi ohjelma (joka on viime syyskokouksessa budjetoitu) ja nyt se on virallisesti ja laillisesti SKYn. Nyt SKYllä on lupa myöskin suomentaa tämä ohjelma.

Ja yhdistyslakia voisi myös lukea.. :D
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503
"32 §
Päätöksen moitteenvaraisuus

Jos yhdistyksen päätös ei ole syntynyt asianmukaisessa järjestyksessä tai jos se muutoin on lain tai yhdistyksen sääntöjen vastainen, voi yhdistyksen jäsen, hallitus ja hallituksen jäsen nostaa kanteen yhdistystä vastaan päätöksen julistamiseksi pätemättömäksi. Oikeutta moitekanteen nostamiseen ei ole sillä, joka on kokouksessa myötävaikuttanut päätöksen tekemiseen.

Kanne on pantava vireille kolmen kuukauden kuluessa päätöksen tekemisestä tai, jos päätös on tehty ilman kokousta erillisissä äänestystilaisuuksissa, postitse taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, kolmen kuukauden kuluessa siitä, kun päätöstä koskeva pöytäkirja on päivätty. Jollei kannetta nosteta määräajassa, päätöstä on pidettävä pätevänä. (16.7.2010/678)

Jos yhdistyksen hallitus on nostanut kanteen, yhdistyksen kokous on viipymättä kutsuttava koolle valitsemaan edustaja vastaamaan yhdistyksen puolesta."

Vastaukset


Vieras

#15 Re:

2012-04-17 16:10:53

#3: -  

 Ongelma taitaa tässä kohtaa olla enempi siinä, että kevätkokouksen sääntömääräisistä asioista ei ole tehty päätöksiä lainkaan. Lienee vaikeata moittia päätöstä, jota ei ole edes tehty, vaikka sääntöjen mukaan olisi pitänyt tehdä.