Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#355 Re: Re: Re: Re:

27.04.2012 16:16

#354: - Re: Re: Re:  

 Katsotaan miten menee. Yhteistyö ei mielestäni ole ollut Jurin vahvin laji. Hän kyllä puhuu yhteistyöstä ja sanoo olevansa siihen valmis, mutta hänen yhteistyönsä tuntuu olevan sitä, että hän haluaa olla taiteellinen johtaja ja sanella miten ja mitä tehdään ja . SE EI OLE YHTEISTYÖTÄ. Yhteistyö on YHTEIStyötä ja se pitää olla rakentavaa. Tämä oli vaan nyt minun tietämättömän typerä mielipide. Ehkä opet ja entiset ja nykyiset musiikkiluokkalaiset tietysti tietää paremmin.

En ymmärrä miksi nämä kaikki tapahtumat on peruutettu. Eikö YHTEIStyö toimi alakoulussakaan, jos kaikki kaatuu yhden lähtemiseen????

Vastaukset

?????????

#356 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-27 16:37:21

#355: - Re: Re: Re: Re:  

 Ymmärrät varmasti(jos haluat) että toiset musiikinopettajat voivat huonosti,tällaisessa sopassa ja epäilempä että joku muukin on sairaslomalla ollut tai on(tiedän) ja Ritva on poissa siinä jo valtava lovi..  Juri on yhteistyökykyinen ,mutta onko muut olleet,jos ja kun yläkoulussa ei toimi mikään,musiikkiluokat ovat aika lailla tuuliajolla ja kenenkä on vastuu jos esimerkiksi(niinkuin kommenteista näkyy) yläkoulun musiikinopettjaa nuoret usein ovat turhaan odottaneet,keneltä kaikilta se kuri puuttuu???????????????????????????+

Paljon kummallista nähnyt

#374 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-29 10:23:37

#355: - Re: Re: Re: Re:

Mitä yhteistyötä tarkoitat? Erittäin hyvää yhteistyötä tekivät Juri, Anne ja Ritva. Miten siihen olisivat osaamattomat sanansa sanoneet? Onni Onkilahdelle oli näiden kolmen uskomattoman upea työ, jota ei osattu arvostaa siellä eikä ylipäätäänkään tarpeeksi Vaasassa. Miten tähän on täällä tultu? Lähtevätkö täältä sittenkin fiksuimmat edelleen muualle? Toivottavasti  koulutoimi kaikkine esimiestasoineen ja osaamisineen joutuu tämän jälkeen todella tarkkaan syyniin! Ja eihän Jurin asia ole vielä loppuunkäsitelty...


Vieras

#376 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-29 11:30:34

#355: - Re: Re: Re: Re:

Jurihan on aina hoitanut Annen (aikoinaan myös Ritvan) kanssa nämä konsertit, tutkinnot yms. Homma on pyörinyt näiden kolmen opettajan ympärillä vuosikymmeniä. Ensin Ritva pois, pärjättiin ehkä jotenkuten, mutta olennainen osa opetuksesta jäi puuttumaan. Nyt kun ei ole enää Juria niin homma hajoaa käsiin kun tukipilari vietiin. Kukaan muu koulun opettaja ei ole juurikaan vaivautunut laittamaan tikkua ristiin musiikkiluokkien hyväksi. (En sano että olisi välttämättä pitänytkään kun olivat tavallisien luokkien opettajia, pointtina siis se että nämä kolme opettajaa ovat pyörittäneet käytännössä kolmistaan tätä toimintaa) Ja sitten vielä väitetään että Jurin potkut eivät vaikuta musiikinopetuksen laatuun... Haloo!? Kun otetaan huomioon että oppilailta jää väliin kevätkonsertti, nokkahuilututkinnot, kuorokilpailut, herää kysymys että tunnetaanko tätä musiikkiluokkien toimintaa ollenkaan opetusviraston/päättäjien kesken. Asia ei kuitenkaan ole vielä ohi! Toivon paljon voimia Jurille, Annelle sekä myös kaikille alakoulun oppilaille jotka ovat joutuneet myös kärsimään tässä sotkussa.