LASTEN OIKEUS VANHEMPIINSA TEHOHOIDOSSA

Kommentoitu viesti

Inkeri

#103 Re:

23.05.2012 20:46

#101: -

Tässä tapauksessa ei ollut kyse elvytyksestä, vaan siitä että vanhempia odotutettiin käytävällä vierailuajan alkua kun samaan aikaan lapsi oli viimeisiä hetkiä tajuissaan. ENNEN elvytystilannetta. Eikä vanhemmille soitettu ajoissa, kun lapsen tila huononi. Olkoonkin toivottavasti kertatapaus(?), silti yksikin tällainen on liikaa. Sydämeni itkee verta, kun ajattelen omaa pikkuistani tähän tilanteeseen.

Tämä kritiikki ei liene pelkästään sairaalan vierailuaikakäytännölle ja toiminnalle vaan myös sille, että Lastenklinikan tilat on auttamattomasti liian pienet, jotta sekä tärkeä ja arvokas hoitotyö että perheen huomioiminen lapsen sairastaessa voitaisiin ottaa huomioon. Toivottavasti tämä saisi aikaan jotain, jotta vihdoin löytyisi rahaa pikkupotilaiden uuden sairaalan rakentamiseksi kaiken muun turhuuden sijaan.

Suuri osanotto pikku-Annin vanhempien suruun :-(

Vastaukset

media, jopa HS..hävetkää

#200 Re: Re:

2012-05-27 00:10:55

#103: Inkeri - Re:

Potilaiden tila voi huonota niin nopeasti romahtaen, että vanhempia ei ehditä kutsumaan paikalle heti asap. Järki varmaan sanoo ettei kukaan kiusallaan päästä vanhempia lapsen luo tuijottaen vierailuaikoihin. hei haloo.