VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#4099 Re: Re: Re: Re:

11.06.2012 21:37

#4098: - Re: Re: Re:

Tästä katsottuna Venäjä on tuolla-------------> Se voi olla eri suunnassa siinä näytöllä mutta katso itään, se on siellä mistä aurinko nousee.

 

Suomen raja on vahvistettu rauhansopimuksilla monta kertaa, mikä raja sinua miellyttää en ole varma. Mutta yksinkertainen kysymys on edelleen miksi susi Suomessa ei olisi uhanalainen?

 

Onko tämä nyt niin vaikea kysymys?

http://www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=371160&lan=fi

Lukekaa ensin tuo, jättäkää ne höpinät ja tunnepitoiset purkaukset kerrostaloasumisesta ja vastatkaa kysymykseen. Ei tämä voi olla näin vaikeaa.

 

 

Vastaukset


Vieras

#4106 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-12 00:20:02

#4099: - Re: Re: Re: Re:  

Ei tämä olekaan vaikeaa, me täällä reaalimaailmassa elävät emme tarvitse kysellä kirjaviisailta asennemaakareilta apua tulkitsemaan  omia havaintojamme, vaan uskomme ihan omia silmiämme, emmekä elä myöskään enää ensimmäistä tai toistakaan kyselykautta, koska meillä on oma vahva kokemus miten asiat ovat.

Osoitin jo mainitun punaisen kirjan (jossa on paljon asiaakin) huvittavat virhetulkinnat mitä tulee ilveksiin ja liitureihin, joten kaikkea ei pidä uskoa mitä eteen syötetään, sama pätee suteen, jossa meillä on lievästi sanottuna näkemyseroa asian todellisesta tilasta. 

Tätä en ole koskaan ymmärtänyt, että kun syntyy joku oppi osoittautuen myöhemmin ns. vihreäksi valheeksi, jonka jokainen ei-uskovainen näkee kuin lapsi vanhassa sadussa keisarin puuttuvat vaatteet, niin tätä opinkappaletta toistellaan vastoin järkeä ja samalla menetetään omaa uskottavuutta.  Tässä täytyy olla jo uskonkiihkoa takana.

Onkin melkoinen saavutus, että kun lähes kaikki suhtautuvat luonnonsuojeluun myönteisesti, niin luonnon suojelijoihin nähden suhtautuminen ei ole yksin varauksellista, vaan moni poistaa jo tässä vaiheessa varmistimen pistoolistaan.  Tapinreiästä muodostettu maailmankuva on aina rajallinen ja yhden asian liike (nyt epärationaalinen sudensuojelu) sotkee oman pesänsä, koska ihmiset oikeasti tietävät miten asiat ovat ja kovaäänisintä huutoa pitävätkin cityvihreät (tietämättömyyttään), jotka ovat vieraantuneet luonnosta ja sen dynamiikasta pahemman kerran.