KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

poru
Vieras

#159 väärää toimintaa

09.12.2010 09:14

En ole kky:n jäsen vaan kannatan Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä!! Mua hieman hämää toi kirjoitus, että kky olisi ainut jolla on mahiksia ottaa villiintyneitä kissoja. Ihan korjaukseksi, et Pesu ry ottaa villejä ja niiden sivuilla on nytkin kesytettyjä kissoja oottamassa kotia.
Sit hämää kans vieraan kirjoitus siitä, että jonkun kotikissa värjottelee ulkona eikä saa apua ilman kky:tä. EI! Löytöeläimet eivät kuulu kky:lle. Niille on oma paikkansa Boondocksilla.
Kissojen katastrofiyhdistyksellä kusee nyt liian moni asia ja siellä on tehty ilmeisesti laittomiakin päätöksiä ja paljon.
Toivottavasti ääliöt saadaan toiminnasta pois ja oikeasti kissojen etua ajattelevat pääsevät tekemään päätöksiä.
Uskoakseni Kky:ssä on kuitenkin mukana myös hyviä ihmisiä joillä on järkeä päässä eikä euron kuvat silmissä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#183 Re: väärää toimintaa

2010-12-09 21:42:30

#159: poru - väärää toimintaa 

 Kannata ihmeessä Pesua! Siellä tehdään varmaankin ihan hyvää työtä kissojen hyväksi! Sitä olenkin ihmetellyt, että miksi ne,  jotka eivät ole tyytyväisiä KKY:hyn, eivät siirry Pesuun. Menkää ihmeessä. Silloinhan voitte toteuttaa itseänne eikä tarvitse purnata tämän yhdistyksen toimintaa vastaan. En kyllä ymmärrä, mitä pahaa me sitten olemme tehneet, kun olemme jatkuvasti auttaneet kissoja vuodesta toiseen silloinkin, kun ei kukaan muu ottanut niitä talteen. Meitäkin vain haukuttiin ja nimiteltiin, vaikka kuvittelimme hyvää tekevämme omalla ajallamme ja omin kustannuksin. Näin tulisi rauha molemmin puolin, kun siirtyisitte kollegayhdistykseen.