IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Humus-Pekka

#1319 Re: mielipiteestä siinä on kyse

05.07.2012 11:30

#1318: Ranex -

Nuohan ovat yksityishenkilö Kivimaan omia mielipiteitä; tutkimukseksi nimitettyä henkilökohtaista ajattelua. "Tutkimus" on sellainen kuin tilataan ja Antti Kivimaa tietenkin "tutkii" niistä lähtökohdista miltä hänestä itsestään tuntuu. Niihin tuntoihin toki ilman muuta liittyy omasta verkostosta imetty rajatieto.

Mielipidejuttujahan saa julkaista. Media kuitenkin tietämättömän tarkoitushakuisesti nostaa otsikoinnillaan ja omilla värityksillään tämänkin "tutkimuksen" näkyvästi esille, kuin suurena ja energiaongelmat ratkaisevana taikatemppuna, turveteollisuuden omana "Higgs'in hiukkasena". Takana on onnistunut syöttö, mistä täytyy onnitella turveväkeä. Hädässä heitellään koepalloja, josko edes ne menisivät kansaan.

Tänään sanomalehti Pohjalainen yhtyi höynäytettyjen (ja höynäyttäjien) kuoroon otsikoimalla oman versionsa aiheesta sanoilla "Tutkimus lisäisi turpeen käyttöä", aivan kuin Kivimaan henkilökohtainen mielipide edustaisi tieteen tekijöiden yhtenäistä kantaa. Toimittaja Juhani Martikkala puhuu turpeenpolton lisäysvaateita säestäen jopa "kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta nostamalla turpeen käyttö kuusinkertaiseksi". Silti näinkin harhaiseen painettuun sanaan joku tietämätön voi hurahtaa. Täytyy kylläkin ihmetellä toimittajan itsekritiikittömyyttä ja rajoittunutta tietopohjaa.

Vastaukset


Vieras

#1321 Re: Re: mielipiteestä siinä on kyse

2012-07-05 22:39:14

#1319: Humus-Pekka - Re: mielipiteestä siinä on kyse

Teidänkin jutut ja mielipiteet ovat vailla mitään tutkimusta, samalla lailla itse tarkoitushakuisesti omilla värityksillänne haluatte vääristää tietoa mikä on virallisen tutkimuksen tulos. Tehkää itse korkeatasoinen tutkimus ja todistakaa olevanne oikeassa, muuten nämä juttunne ovat vain höynäyttävää suunpieksentää.Tyhjänpuhujia tähän maahan tuntuu riittävän.