Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

SUORA DEMOKRATIA SUOMEEN
Vieras

#457 Herätään nyt me nukkuvien puolue

16.12.2010 16:11

............ ja kerätään voimavarat yhteen puolustamaan vapaata ja suoraa demokratiaa.


Miettikää! 2 miljoonaa nukkuvaa suomalaista heräisivät vapaaseen maahan, jossa voisi jälleen uskoa johonkin.
Jokainen lakialote ja lakimuutos, kaikki mikä koskettaa meitä, olisivat silloin yhteisesti pohdittavana ja päätökset tehdään suorassa demokratiassa vasta kansanäänestysten jälkeen.

Suoran demokratian maassa ei yksikään sanele lakeja, joita toisten on noudatettava, pakolla.
Jos nyt nykkuvien puolue heräisi, hallitus menisi uusiksi. SIIS HERÄTKÄÄ KAIKKI NUKKUVAT VAALEIHIN 2011.

Suomen nykyinen hallintomalli houkuttelee moraalittomia rahastajia keinottelemaan omat kujeet mielessään. He sullovat omiin taskuihinsa maksamamme veroeurot. Heitä ei kiinnosta, että tässä maassa nähdään nälkää eikä se, että vanhuksille ja lapsille ei ole varaa ostaa riittävästi vaippoja päiväkoteihin ja vanhainkoteihin, eikä se että suomalaisten kaulassa hirttosilmukkaa kiristetään koko ajan kaikenlaisilla veroilla, suorilla ja päällekkäisillä, eikä moni muukaan asia.

He tuijottavat omia rahasalkkujaan ja kenottelevat pörssissä meidän verorahoilla jotka ohjaillaan, jos ei muuten niin pakkokeinoilla, pörssikeinottelijoden salkkuihin semmoisia lakeja hyväksi käyttäen, jotka on saatu aikaan kähinöimällä kansan selän takana.

Vastaukset

Teitä viisaampi
Vieras

#476 Herätkää, pahvit!

2010-12-16 18:48:50

#457: SUORA DEMOKRATIA SUOMEEN - Herätään nyt me nukkuvien puolue 

Jos nukkuvien puolue herää, niin lehmätkin lentää ja Timo Soinista tulee Suomen presidentti. Ja mitä sitten? Kenelläkään mitään ratkaisuja ole yhtään mihinkään.

Nukkuvia, epäluotettavia, epätuottavia, yhteiskunnalle hyödyttömiä yksilöitä, joita ei kiinnosta edes äänestäminen. Muut maksavat tuon suuren roskasakin elannon ja äänestävätkin vielä puolesta. Tietenkin nukkuvat jaksavat internetissä huudella ja ovat 'tosi aktiivisia', kun toiset senkin lystin käytännössä maksavat. Aktiivisiahan tämä roskasakki on siis ns. 'sosiaalisessa mediassa', käytännön tekoihinhan nuo kakkipyllyt eivät kuitenkaan pysty. Tsori vaan, se on nähty ja siitä todistaa myös tämä ketju.