Emme hyväksy Kemijärven Rautatieaseman alasajoa

Kommentoitu viesti

Onko tämä totta?
Vieras

#25 Tarvitsemme palvelua, emme alasajoa

22.12.2010 22:02

VR:ltä vois kysyä sitä, onko jokaisesta asemasta laskelma, kannattaako vai eikö. Olen varma, että mitään sellaisia ei ole olemassa, sanotaan vain. Vois kysyä senkin, paljonko maksaa vihreä väri? Finnairilla uusi väri maksoi 10 miljoonaa ja VR:llä varmaan 20-30 miljoonaa. Ja paljonko on tj:n palkkakulut? Ja paljonko maksaa toimintojen jatkuva siirto Suomen rannikolle Helsinkiin, missä ei ole alkeellistakaan asioiden tajua maakuntien ongelmista tai tietoa niistä seikoista, miten asiat hoidetaan fiksusti ja asiakkaita palvellen. VR sanoo panostavansa imagoon. Mikä imagotappio taas tulossa? Eikö ihmeessä kansanedustajat saa omistamaamme firmaa kuriin millään lailla? Taasko pitää lähteä kapinoimaan!

Vastaukset

Kalevi Kämäräinen
Vieras

#30 Re: Tarvitsemme palvelua, emme alasajoa

2010-12-22 23:30:23

#25: Onko tämä totta? - Tarvitsemme palvelua, emme alasajoa 

Viestissä # 13 jo arvelen, että kapinoimaan on ryhdyttävä, eikä siinä yhteisrintama muiden lopettamisuhan alaisten liikennepaikkojen puolustajien kanssa ole pahasta.  

Ainakin pari liikenneministeriä on hokenut, että “VR on osakeyhtiö”. Päättäjiemme päähän ei kuitenkaan ole pälkähtänyt se, että VR ajaa siis omaa etuaan (ja toimi näin pitkälti myös virastokaudellaan). Tähän mennessä ministereiden tapana on ollut myös myötäillä VR:ää (lähes säännönmukaisesti kansanedustajille annetut yhtiötä koskevat lausunnot sisältävät fraasin “VR:ltä saadun tiedon mukaan” jne. kuten tässä esimerkissä: http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_1012_2009_p.shtml).
 
Meiltä puuttuu tällä hetkellä menettelytavat, joilla VR:n tekemisiä ja väitteitä voisi missään laillisessa prosessissa kyseenalaistaa. Tässä suhteessa olemme jopa huonommassa asemassa kuin paljolti kauhuesimerkkinä käytetyssä Britanniassa.

http://www.rautatiematkustajat.fi/Pj034.htm

Niin ministereiden kuin kansanedustajien olisi syytä luopua VR-uskostaan ja ryhtyä käyttämään omia aivojaan (myös rautatiematkustajien hyväksi).

Terveisin Kalevi Kämäräinen

www.rautatiematkustajat.fi

kapinoiva akka metsästä
Vieras

#103 Re: Tarvitsemme palvelua, emme alasajoa

2011-01-06 16:40:49

#25: Onko tämä totta? - Tarvitsemme palvelua, emme alasajoa 

Vaihdetaan KANSAN EDUSTAJAT, jotka tappavat maaseudun kokonaan eivätkä halua että elämää olisi muualla kuin kehä kolmosen sisäpuolella. Miten olisikaan tarpeen kunnon kapina näitä yhteiskunnan syöpiä vastaan. Itse me ne sinne äänestettiin mutta mitä he tekivät? Nostivat palkkojaan ja ajoivat omat eläke-etunsa kukkulalle korkeimmalle ja kaikki yhteydet muuhun maahan alas, ettei heihin pääsisi käsiksi mitenkään.  Mutta KANSALLA ON ÄÄNI VIELÄ. ODOTTAKAA RAUHASSA.