VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Arja-Liisa Kangas

#1017 Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 14:33

#1014: Veli K. - kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Tarkoitatko sinä, että kansan täytyy hyväksyä hallituksen ratkaisut, hallituksen joka ei kuunnellut kansaa silloin, kun EU:hun liityttiin, kuten ei kuuntele nytkään, kun niskaamme sälyytetään huonosti raha-asiansa hoitaneiden EU-maiden velat!? Kuinka pitkään sinun mielestäsi meidän täytyy ainoastaan "rakastaa" kokemattomien hallituksen jäsenten typeriä päätöksiä, jotta emme vain sortuisi siihen, jota olet päättänyt nimittää vihapuheeksi?

Nuo järjettömät päätökset, joille ei loppua näy, luovat vihaa! Ei haittaisi jos Jyrki Katainen ja Urpilainen maksaisivat seuraukset omilta pankkitileiltään, mutta tuon kaiken seuraukset maksatetaan syyttömällä kansalla, jota ei ole kuunneltu missään vaiheessa. Enemmän on kuunneltu Keski-Euroopan valtioiden päämiehiä, kuin suomalaista veronmaksajaa. Voisimmeko olla, kuin mitään ei tapahtuisi!

Vastaukset

kansalainen

#1018 Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

2012-08-08 15:30:13

#1017: Arja-Liisa Kangas - Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Kyllä silti pitää nähdä realiteetit. Lakipykälät suojaavat  päättäjiemme vastuunkantoa ja EVM:ssä  ovat omansa. Urpilainenhan palkitaan ruhtinaallisesti EVM:n guvernöörien palkalla.

Veli K.

#1026 Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

2012-08-09 18:01:23