VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Arja-Liisa Kangas

#1020 Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

08.08.2012 19:23

#1018: kansalainen - Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Laki on luotu tulkittavaksi. Miten on sen valan laita, joka vannotaan hallituksen virkaan astujaisissa Suomen kansalaisten oikeuksien suojelemisen puolesta? Valtiovarainministeri siinä missä pääministerikin ovat rikkoneet vakuutuksensa ja kansan luottamuksen kymmeniä kertoja tuon jälkeen. Miksi heillä on oikeus polkea suomalaisten oikeuksia ja saada "ruhtinaallisia palkkioita" oman kansansa pettämisestä? Ennen muuta, miksi sinun mielestäsi tuollaisesta pitäisi olla hiljaa?

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-08-08 21:23:48


kansalainen

#1023 Re: Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

2012-08-09 08:19:53

#1020: Arja-Liisa Kangas - Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Käsitit minut väärin. Kaikkien vääryyksien vastustaminen on tietenkin  hyvä asia.  Mutta kyllä täysin hillitsemättömät viha- ja törkypuheet pahentavat vain asiaa.

Oikeisto on  meillä "kaapannut"  mediat. Kokoomus ja RKP:hän "omistavat" mediat suurelta osalta, jopa  YLE on vähemmän puolueeton kuin aiemmin. Puhumattakaan maan suurimmasta lehdestä, HS:stä.

Muualla maailmassa jopa Venäjällä ja Iranissa,Italiassa kansalaisissa päättäjiä kohtaan syntyvän vihan venttiilinä toimii poliittinen satiiri. Kansan on saatava nauraa päättäjien "väärille teoille" ja puhdistaa nauramalla vihan-ja epätoivon tunteensa. Näinhän on ollut iät ajat varhaisista Antiikin ajoista asti.Mutta mitä tekee kokoomus-ja RKP johtoiset Suomen TV-kanavat tai HS. Ylin doktriini näyttää olevan Kataisesta ei saa vetää vitseja.  Kyllä asioille ja päättäjille on saatava nauraa, myös Kataisesn vioille ja virheille.

Toisaalta esimerkiksi ministerien rikostaustan olisi oltava puhdas kuten esimerkiksi Ruotsissa,jossa jopa TV-lupamaksunsa maksamatta jäättänyt ministeri ei ottanut vastaan ministerin virkaa kun asia tuli ilmi ja Suomen nykyinen pääministeri on sentään väärentänyt asiakirjoja. Suomalainen hällä väliä ,löpsä asenne ei ole muiden eurooppalaisten sivistysvaltioiden ja oikeusvaltioiden tasolla.Italia on siitä kuitenkin aivan oma lukunsa.

 

 

 

 

 

Veli K.

#1027 Re: Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

2012-08-09 18:06:29

#1020: Arja-Liisa Kangas - Re: Re: Re: kaiken laisten haukkumiset ja vihat pitaa loppua

Ymmarrat varmaan aikuisena etta kaikenlainen epasiveellinen kaytos vai pahentaa asioita