Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Matti Suopajärvi
Vieras

#426 1. Sopimusrikko

30.12.2010 16:57

Luotettavasta tietolähteestä saamani tiedon mukaan Med Group Oulunseutu tulee aloittamaan ensihoitopalvelut Torniossa seuraavalla autokalustolla:

T-191 (kakkoslähdön auto) Ford Kasten CHE-929. Otettu käyttöön 3.2.2009.

Auto on sopimuksen vastainen. Asiaan tulee puuttua.

Palvelun tuottajalla tulee olla liitteessä tarkemmin määritellyt ensihoitopalvelun ajoneuvo/t. -> 2 sairaankuljetusajoneuvoa jotka ovat alle 1 vuotta vanhoja käyttöönotettaessa.

Sopimuksessa ei mainita siirtymäajoista tms. joten sopimusrikko on selkeä, mikäli kyseinen auto otetaan sairaankuljetuskäyttöön ylihuomenna Torniossa.

Siitä poiketen mitä edellä on määrätty, sopimus purkautuu sopimusosapuolten vaatimuksesta ja määräämänä aikana ilman irtisanomisaikaa, jos jompikumpi osapuoli on menetellyt vilpillisesti tai toistuvasti laiminlyönyt sopimusehtojen täyttämisen ja siten vaarantanut valmiuden tai sairauskuljetusten suorittamisen taikka muutoin olennaisesti rikkonut sopimusta.

Lähteet:
1.) http://212.50.147.150/d5web/kokous/KOKOUS-1343-4-Liite-1.PDF

Tarkastan huomenna toisenkin auton.

Kysyttävää? : m



Vastaukset

jänishousu
Vieras

#428 Re: 1. Sopimusrikko

2010-12-31 17:39:21

#426: Matti Suopajärvi - 1. Sopimusrikko 

Valvonta: Terveyskeskus valvoo tämän sopimuksen noudattamista ja valvontatehtävissä sillä on OIKEUS ja VELVOLLISUUS tarkastaa hälytysjärjestelmä, sovitu palvelutaso, valmius, VARUSTEET, kuljetusten ja ensihoidon asianmukaisuus ja terveyskeskukselle osoitettu laskutus sekä arvioida ensihoitohenkilöstön ammattitaitoa ja myöntää tilaajan toimialueelle perustason ja hoitotason luvat.

ps tuo sovitu on kirjoitettu tarkoituksella väärin, kun palsta ei hyväksy sattuneesta syystä oikein kirjoitettua sanaa;)