Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#447

01.01.2011 22:24

Paljon totuuksia yllä olevassa kommentissa, mutta kunta sen määrittää minkälaisia onko joku auto hoito- vai perustasolla ja millä lähtövalmiudella. Hes tai joku muu yrittäjä tekisi ihan samalla lailla kuin Mg. En osaa sanoa varmaksi, mutta olisiko spr tarjonnut sitten parempaa palvelua kuin sopimuksessa olisi pyydetty, jos olisivat voittaneet?

Sanoisin että suurin haloo olisi syytä nostaa niitä vastaan jotka neuvotelevat työehtosopimuksen yksityiselle sairaankuljetukselle jotta tosiaan saadaan palkat kilpailukykyisiksi KVTES:sin kanssa.

Sen verran voisi netissäkin käyttää järkeä ettei kirjoita näitä "yksittäisiä kommentteja". Ihmiset jotka eivät ole alalla alkavat pitää näitä totuuksina vaikka sehän niiden tarkoitus onkin.

Ai niin... ja niistä veroista joista olette huolissanne kun menevät nyt Vantaalle. Spr:n aikaan menivät muuten Torniolaisten verorahat Helsinkiin. Että periaatteessahan ne nyt menee vähän lähemmäs Torniota ;)
Ei se Spr mikään hyväntekeväisyyslaitos ole. Kova hintaa vetävät kaikesta toiminnastaan. Oli kyse sitten veripalvelusta tai koulutuksista. Sanoisin että onneksi niillä ei ole sairaankuljetuksessa samaa monopolia. Nih.

Vastaukset

Matti Suopajärvi
Vieras

#448 Re: 447

2011-01-01 22:43:07

Työntekijöiden kunnallisverot menee kyllä asuinkuntaan.

Kun valituista työntekijöistä 16 on ulkopaikkakuntalaista ja jos arvioimme että tulot ovat 25 000 / henkilö niin veroja menee 80 000 muualle kuin Tornioon. MG kertoi säästävänsä Torniolta 150 000. Pelkällä veropoistumalla ero kutistuu vain 70 000 €:n. Haluatko että kerron lisää...

Sen verran voisit netissäkin käyttää järkeä ettet kirjoittaisi näitä "yksittäisiä kommentteja". Ihmiset jotka eivät ole veroalalla alkavat pitää näitä totuuksina vaikka sehän niiden tarkoitus onkin. :)

Kysyttävää, m