Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#449

01.01.2011 23:02

Tuo on kyllä totta jos todella näin on että kukaan ei asu Torniossa. Ei sen pahemmin ollut tarkoitus tässä asiassa johtaa harhaan.

Sen verran pakko vielä kirjoittaa (ihan toisesta asiasta), että jos nyt kaikki ovat ulkopaikkakuntalaisia niin aika läheltä varmaan tulevat (osa) ettei Tornio ihan täysin vieras paikka ole. Niin tuon paikallistuntemuksen osuus Tornion kokoisessa kylässä on noussut mielestäni hieman liian ratkaisevaan osaan keskusteluissa. N. 20 000 asukkaan kylän oppiminen pienellä avustuksella ja ilmankin onnistuu melko hyvin tänä päivänä etten usko siinä tulevan ongelmaa. Kartat ja Navit rupeaa sen verran hyviä olemaan että sisälukutaitoinen ensihoitaja ajelee kyllä kohteeseen niidenkin avulla.

Pitäiskö antaa jo työrauha uusille tekijöille ja kohdistaa syytökset oikeasti sinne minne ne kuuluu. Lääninhallitus on kanssa yksi paikka jota kiinnostaa valvoa toimintaa jonkin verran. Ainakin normaalisti... Vaikka suurella todennäköisyydellä olettekin olleet jo sinne yhteydessä. Täällä huutelemalla sopimusrikoista ei ainakaan sopimuksia irtisanota. Tämä on melko varma tieto ;)

Jos nyt olette oikeasti oikeasti huolissanne Torniolaisten turvallisuudesta niin turhien paineiden luominen uudelle yrittäjälle ei sitä ainakaan helpota. Vai kuinka..?

Vastaukset

Matti Suopajärvi
Vieras

#453 Re: 449

2011-01-01 23:28:52

"Jos nyt olette oikeasti oikeasti huolissanne Torniolaisten turvallisuudesta niin turhien paineiden luominen uudelle yrittäjälle ei sitä ainakaan helpota. Vai kuinka..?"

Ei uuden yrittäjän tahi sen työntekijöiden ole mikään pakko tulla tänne näitä viestejä tuijottelemaan. Tää on lähinnä palsta asiasta kiinnostuneille...

Ainakin minun tiedossani ovat viralliset valitustiet.

Kartat ja Navit on kyllä asiallisia mutta edelleenkin, sopimus edellyttää HYVÄÄ paikallistuntemusta. Ei sitä että se on joskus...