Yksikin lapsimurha on liikaa

Kommentoitu viesti

Ei väkivaltaa!

#328 Ei tämä ole eka tapaus

02.09.2012 15:16

Kun ihmisten tunteet kuohuvat ja nousee sellaisia murhaamis-, tappo -, kidustuviestejä, joita tässäkin ketjussa. Se on loogista ja inhimillistä.

Mutta tämänkään ketjun monet kirjoittajat eivät ole ko. murhaajaa parempia. He suorastaan patologisella tavalla uhoavat tappamista, kiduttamista. Moni tämän viestiketjun kirjoitus täyttää sellaisen vihakirjoituksen tason, jollaisista netissä ollen poliisikin saattaa kiinnostua.

Kuka tappaa lapsensa, kuka vaimonsa, kuka kaverinsa, kuka ihan sivullisen taikka joukon syyttömiä, kuten Suomen ja Norjan ampumisjutuissa. Täälläkin on murhaan ja kidutukseen valmiita. Ellei ihminen kykene parempaan ja jalompaan kuin silkassa aggressiossa tappamaan, kiduttamaan ja murhaamaan lajitovereitaan, niin eläimetkin ovat fiksumpia.

Toisaalta, erittäin monet kansalaiset ovat jo pitkään uumoilleet, että tässä maassa tulee tapahtumaan aivan paljon kauheampia asioita. Silloin virkavaltakin herää, mutta auttamatta liian myöhään. Kun ei ajoissa kuunnella pienten, köyhien, avuttomien, kärsivien kansalaisten ääntä, tulee vastaan sellainen kurittava käsi, että jokainen saa vastuunsa mukaisen bonuksen.

Siihen saakka ja kaiken aikaa, koetetaan olla niinkuin se Erikan naapurusto, jotka sentään yrittivät kaiken parhaansa. Jos jokainen tämän adressin yli 15 000 allekirjoittajaa pohtii tykönään mitä ja miten voisi jotakuta ihmistä verkostossaan tukea ja auttaa, niin valtava avun aalto se olisi!

Viisautta se kyllä kysyy? Ei voi mennä naapurin ovelle sanomaan: sorry, minä parempi ihminen tulin tsiikaamaan sun huushollias, ja kakaroitas... Ei. Mutta jos on sydäntä, niin kyllä sitten löytyy keinoja? Lastensuojelujärjestötkin tekevät työtä, ja he tarvitsevat resursseja. KYllä hyvällä sydämellä löytyy mahdollisuuksia:

Sanoista tekoihin. Sillä aikaa kun virkavallan hitaat rattaat pyörii, jos edes pyörii, ja sillä aikaa kun näitä hirveiksi leimattuja ihmisiä saadaan monen toivomaan "hirteen" , kidutukseen ---- (!) niin on positiivinen vaihtoehto, valinta. Viha ja aggressio tuottaa vain tuhoa. (Toki tunteet pitää kohdata ja purkaa, muttei saa ketään vahingoittaa...) Kuka ties kuinka monen lapsen, koulukiusatun, uupuneen huoltajan asiaa voidaan auttaa!

Vastaukset


Vieras

#332 Re: Ei tämä ole eka tapaus

2012-09-02 15:39:55

Tietäjä

#346 Re: Ei tämä ole eka tapaus

2012-09-02 18:29:19

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus

Älä jumalauta lässytä kukkahattu!

 

Tässä S*atanan esikartanoissa kypsyneiden jätekasojen niittaamista.

 

Touko & horonsa ei ole ihmisiä, ihmiset ei tee tuollaista, tajuatko? Valtio voi tehdä sellaista. Ymmärrätkö eron hihhuli? TYäh?

maailman tuskan puolesta myös kärsivä

#378 Re: Ei tämä ole eka tapaus

2012-09-03 07:23:38

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus


"Mutta tämänkään ketjun monet kirjoittajat eivät ole ko. murhaajaa parempia. He suorastaan patologisella tavalla uhoavat tappamista, kiduttamista. Moni tämän viestiketjun kirjoitus täyttää sellaisen vihakirjoituksen tason, jollaisista netissä ollen poliisikin saattaa kiinnostua."

 

Nyt kannattaa ajatella asia uudelleen ennenkuin alat tuomitsemaan ihmisiä täällä että eivät ole ko. murhaajia parempia. Ihmiset yritttävät ahdistuksessaan, peloissaan ja epätoivoissaan sanoittaa tunteita, koska täällä meidän joukossa kulkee näinkin sairaita yksilöitä kuin Eerikan murhaajat. On inhimmillistä toivoa, että tällaisia ihmisiä ei olisi ja siten tuskaa huudetaan eri tavoin. Opettele lukemaan "huudon" takaa se oikea viesti.

Tunne-elämän taitoja voisi alkaa opettamaan jo kouluikäiselle ihan kuuluen opetusohjelmaan. Tunnekoulu ja yhdessä pohdiskelua maailman asioista lasten ja nuorten kanssa (erittäin ammattitaitoiset opettajat esim terapeutti tms. rautainen ammattilainen, joka pitää tunteja eri kouluilla vähintään kerran viikossa). Oikean ja väärän erottelukykyä ja välittämistä läheisestä, siihen kuuluen toisen ihmisen koskemattomuuden kunnioittaminen.

Tämmöisenkin asian jakaminen on tärkeää, eli tämä palsta toimii myös vertaistukena toisillemme, kun suremme ja etsimme vastausta kysymyksiin, missä menee vikaan ja mitä voisi tehdä toisin että tallaista ei tapahdu enää. Toivon myös että vanhemmat jututtavat lastaan, että onko mitään mistä haluaisi puhua... meinaa lööpit syöttää ahdistavia asioita, jotka varmasti tuottaa ahdistusta. Eihän mekään ymmärretä tällaisia tekoja saatikka sitten lapset... jos asia vaivaa, niin on hyvä rajata asia siihen, että juuri nämä kaksi henkilöä ovat vangittu ja että he eivät enää pysty tekemään kenellekkään pahaa... jne. ettei lapsi ala pelkäämään jokaista vastaan tulevaa vierasta ihmistä luullen pedofiiliksi "pahaksi sedäksi".

Meillä maallikoilla on valtavasti potentiaalia ja hyviä ideoita, mutta miten saada se viesti päättäjille jotka istuu rahasäkin päälllä? ... mutta mitä me voimme tehdä? on pitää huolta omistamme ja myös naapuristamme, ottaa rohkeasti yhteyttä mahdolliseen uhriin/naapuriin ja kertoa huoli asiasta ja että apua on tarjolla. Ennen kaikkea kannattaa myös herkästi olla yhtydessä lastensuojeluun tai poliisiin jotka tekevät asian tutkinnan, se on heidän virkavelvollisuutensa, siinä on se meidän osuus. Toki jos on resursseja hakeutua huostaanotettujen lasten huoltajiksi, niin se voi olla elämää suurempi teko tarjota tällaiselle lapselle hyvät eväät elämään.

LAPSI PARKA!

#399 Re: Ei tämä ole eka tapaus

2012-09-03 17:01:25

#328: Ei väkivaltaa! - Ei tämä ole eka tapaus

Hei sulla ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa! Tottakai tuollainen järkyttävä teko aiheuttaa vihaa ihmisissä! PIENI LAPSI MURHATTU JULMALLA TAVALLA! SAMAN KOHTELUN TOIVON TEKIJÖILLE JA MYÖS VIRANOMAISILLE JOTKA EIVÄT MITÄÄN TEHNEET LAPSEN PUOLESTA VAIKKA LASTENSUOJELUILMOITUKSIA OLI TEHTY VAIKKA JA KUINKA MONTA!! Lpsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitulle annetaan lapsen huoltajuus! Ei tutkita taustoja! Lpsi ei itse halunnut takaisin isälleen! Jopa valvoja tapaamisissa lapsen äidin kanssa huomannut pahoinpitelyjäljet todennut vain, että katsotaan nyt monesko kerta!!!  Mikään sairaus ei ole puolustus tuollaiselle teolle!Elävänä hautaan olis hyvä lopetus, kidutuksen jälkeen!!!