Suomeen on saatava maailman edistynein eläinsuojelulaki!

Kommentoitu viesti

PapaRoach
Vieras

#106 #103

07.01.2011 20:07

Rahaa, rahaa..

Tottahan se on, että ihminen voisi ajatella muutakin kuin rahaa ja eläimen riistoa. Mietitäämpä hetki:

JOS tarhaus loppuisi suomesta nyt.. se siirtyisi ulkomaille, todennäköisesti maahan jossa ei ole eläinsuojelulakeja. Ja tuotanto vain jatkuisi.
JOS tarhaus loppuisi suomesta nyt... se aiheuttaisi välittömästi ja välillisesti n. 20000 työpaikan menetyksen, Ja vaikka rahaa ei saisikaan ajatella, kuka huolehtisi noiden työttömien (ja heidän perheidensä) elannosta? Kettutyttö Ry:kö?
JOS tarhaus loppuisi nyt... mitä sitten? Ongelmat vain siirtyisivät muualle, moninkertaisina, uskon.

Sen sijaan:

JOS KYSYNTÄ loppuisi nyt... kansainvälinen turkisbisnes kuolisi tukehtumalla, hitaammin mutta yhtä varmasti. Tämä jättäisi alalla oleville ja sidosryhmille aikaa sopeuttaa toimintansa ja elämänsa niin, että lopun saapuessa heilläkin olisi mahdollisuus jatkaa muissa tehtävissä työelämäänsa ja siten perheensä elättämista jne..

Ja Lopuksi:

Idealismi on hyvä, uudistava asia. Useimmiten se vaan ilmenee eräänlaisena haaveiluna ihanteista, mitä varsinkin nuoripolvi lähtee ajamaan...joskus väkivallankin keinoin. Se ei vaan johda yhtään mihinkään, päinvastoin.. aiheuttaa vain enemmän vastustusta ja vihaa näitä omasta mielestään aatteellisia toimijoita kohtaan, ja lopulta koko aatetta kohtaan. Se on nähty aiemminkin monesti.. Natsismi on eräs esimerkki, kommunismi toinen. Myös 80 ja 90 lukujen ääripään feminismin dogmat kääntyi koko aatetta vastaan..jne.

Joten jos haluatte jotain saada aikaan, etsikää demokraattinen rauhanomainen väylä jossa vaikutatte nimen omaan kysyntään, ei tuotantoon. Tuotantoa ei ole ilman kysyntää, sen sijaan jos kysyntää on, tuottajia on aina, laillisia tai laittomia.

Valinta on teidän.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#123 Re: #103

2011-02-03 06:10:19

#106: PapaRoach - #103 

 Neljälle eläinaktivistille syytteet sikaloiden kuvaamisesta.