Australian maahanmuuttopoliittinen linja Suomeenkin

Kommentoitu viesti

Arja Kangas
Vieras

#7 Aderssi on erittäin ajankohtainen

08.01.2011 19:49

Politiikka Suomessa polkee veronmaksajien oikeuksia ja nykyinen hallitus antaa verovarat mielellään vaikka venäläisille sienikurssin vetäjille ja somalipojille, sen sijaan, että yhteisillä verorahoilla turvattaisiin oman maan kansan etuja.Sama kebap-baari tai pitseria saa peräkkäin useita starttirahoja valtiolta, kun maahanmuuttajat vaihtavat baarissa työntekijästä yrittäjäksi ja yrittäjästä työntekijäksi ja päinvastoin, mutta suomalainen saa tehdä anomusta anomuksen jälkeen ja kaikki evätään.Tampereella somalipoika unohti taksiin (millähän varoilla ajoi?)kirjeen, jonka taksikuski käännätti suomeksi. Kävi ilmi, että kirje oli tarkoitettu Somaliassa olevalle perheelle. Kirjeessä oli kehotus tulla perheenjäsentenkin Suomeen sillä: "Minullakin on täällä kaksi työnantajaa, Kela ja sosiaalitoimisto".! Katsokaapa maahanmuuttajien vaatetusta. He kävelevät uusissa farkuissa ja tennareissa puhuvat kännykkään, ajavat taksilla ja kaikki heille maksetaan meiltä perityistä veroista. Osa tulee Suomeen niin, että heillä ei ole mitään aikomusta tehdä mitään täällä, paitsi vetelehtiä. Nykyinen hallitus ei katso sitä mitä Saksalle on tapahtunut ja Ruotsille, niiden suosiessa maahanmuuttajia. Kaikenlaisia vakuutuspetoksia suunnittelevia kiihkoilijoita tänne elätettäviksi haalitaan muualta, mutta suomalaisen eläkeläisen hiljainen eutanasia toteutetaan heti, kun siihen tulee tilaisuus, ettei hän ehtisi käyttää hänen omasta palkastaan hänen työelämässä ollessaan lain varjolla perittyjä eläkemaksuja. Alas nykyinen luikuripolitiikkahallitus!  Tilalle vapaa demokratia Sveitsin malliin ja Austaralian esimerkki maahanmuuttopolitiikassa sen lisäksi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#21 Re: Aderssi on erittäin ajankohtainen on ollut jo pitkään

2011-02-20 12:42:59

#7: Arja Kangas - Aderssi on erittäin ajankohtainen 

 minua myös kiinnostanut miten minimi toimeentulotuella perheen jossa 2-8 lasta varaa kulkea merkki vaatteissa,kännykät,pyörät,ajokortit,mopot,jne..kotona huonekalut ja elektroniikka,autot jne...jos suomalainen ensiasunnon laittaa hän saa 0-?euroja. maija sai 200e kaikkeen. minusta olisi kohtuullista julkistaa summat joilla pakolaisperheitä tuetaan/kk ja/vuosi! ja lakipykälän siitä että oikein jos ovat saaneet yli minimitoimeentulon....siis oikeudenmukaisuutta! ja tärkeintä kun rauha tullut niin kotimaa kutsukoon tai elättävät itse itsensä!

asenneremontti ensin

#43 Re: Aderssi on erittäin ajankohtainen

2014-02-06 13:03:11

#7: Arja Kangas - Aderssi on erittäin ajankohtainen

Kävelevät täällä sossun rahoilla elävät suomalaisetkin uusissa vaatteissa, kas kun et heistä valita. Ulkomaalaiset on ihmisiä siinä missä suomalaisetkin, kyllä heillä on oikeus vaatteita käyttää. Lainsäädännön aukot eivät ole ulkomaalaisten tekemiä eikä heitä pidä niistä syyttää. Minun tuntemani maahanmuuttajat kävelevät vaatteissa, jotka ovat itse omalla työllään maksaneet, usein töillä joita hienohelmaiset suomalaiset eivät ilkeä tehdä. Kaikkien maahanmuuttajien leimaaminen sen perusteella, että jotkut käyttävät tukia väärin, on sama kuin leimaisi kaikki suomalaisetkin sossupummeiksi. On täällä paljon kantaväestöä, jota ei työnteko kiinnosta, ja maahanmuuttajat osallistuvat veroillaan heidän elättämiseensä, koskaan en ole kuitenkaan kuullut mamujen tästä valittavan.

Australian malli muuten ihan ok, mutta miksi sotia ja sortoa pakoon lähteneitä ihmisiä pitää vielä lisää kiduttaa jossain aavikolla?