Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

suurkapitalisti
Vieras

#16 Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

17.01.2011 17:54

Luulen, että teistä jotka on sikafarmareita, ei yksikään suorita sikojen pallien poistamista muulla keinolla, kuin omin käsin repimällä ja teippiä päälle? Näin ainakin eräs teistä rekisteröityneistä minulle kertoi, ja sanoi vielä, että kaikki hänen tuntemat eteläpohjalaiset farmarit tekee ihan samalla tavalla.

Kirjoittaja nro 15:sta. Et voi perustella mitenkään, että Suomessa olisi halpaa ruokaa. Ruoka Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Jos Suomessa maanviljelijöiden harrastus kutistettaisiin muutamaan ammattilaiseen, Suomessa voisi ruoka halventua. Mutta nykyisellään kun jokainen peräpelto ja suomaa pidetään viljeltynä, ei ihme, että Suomessa syödään maailman kalleinta ruokaa, ja ollaan suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:lle. Jos Suomen maanviljelyä järkevöitettäisiin, me voisimme saada suuret alennukset EU-maksuihin.

Sen jälkeen voisimme antaa maaseudun autioitua, ja ohjata ihmiset asumaan kaupunkeihin, niin säästyisi miljardeja rahaa.

Vastaukset

Vielä remmissä
Vieras

#42 Re: Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

2011-01-24 13:59:07

#16: suurkapitalisti - Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset? 

Taas satukirjoista saatua "valistusta". Eläiten kasvattajat ja hoitajat ovat hyvinvointikoulutuksissa vuosittain useasti. Siellä ei näy koskaan ns. aktivisteja, vaan minusta tuntuu, että he saavat asiantuntemuksensa toisiltaan kiihko-kokouksissaan mielikuvien ja valikoitujen, ties mistä salaa hankittujen kiihotus-videoidensa katselemisesta. Tuotantohan ei puolestaan ole ollenkaan kannattavaa, ellei eläinten hyvinvointi ole ensimmäisellä sijalla. Poikkeuksia on tietenkin joka puolella, myös lemmikkieläinpuolella, johtuen sairastumisista tai muista henkilökohtaisista tragedioista. Maaseudun yrittäjiä ajetaan entistä ahtaammalle ja sellainen tulee lisääntymään valitettavasti.

Niin kauan kun kauppa saa tuotteen hinnasta suurimman osan itselleen on turhaa syyttää elintarpeita kalliiksi ja siten viljeliänsyyksi. valtava byrokratia ei sekään tule ilmaiseksi...

Ennemmin työtä kuin työttömyyttä tukien¨'
Vieras

#154 Re: Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset?

2011-01-27 19:14:19

#16: suurkapitalisti - Mitenkäs ne sikojen pallien repimiset? 

" Kirjoittaja nro 15:sta. Et voi perustella mitenkään, että Suomessa olisi halpaa ruokaa. Ruoka Ruotsissa, Hollannissa ja Ranskassa on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Jos Suomessa maanviljelijöiden harrastus kutistettaisiin muutamaan ammattilaiseen, Suomessa voisi ruoka halventua. Mutta nykyisellään kun jokainen peräpelto ja suomaa pidetään viljeltynä, ei ihme, että Suomessa syödään maailman kalleinta ruokaa, ja ollaan suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:lle. Jos Suomen maanviljelyä järkevöitettäisiin, me voisimme saada suuret alennukset EU-maksuihin.

Sen jälkeen voisimme antaa maaseudun autioitua, ja ohjata ihmiset asumaan kaupunkeihin, niin säästyisi miljardeja rahaa."

Jotta ruuan tuottaminen Suomessa olisi halpaa niin pitäisi ruuan tuottamiseen ja kuljettamiseen tarvittavan poltto-aineen vero pudottaa pois, poistaa palkoista ylimääräiset kulut sekä laskea palkan määrää. Lisäksi pitäisi yksiköt suurentaa (ei aina mahdollista kun esimerkiksi peltojen koko on Suomessa paljon pienempi kuin Ruotsissa sekä välimatkat ovat pitkät). Lisäksi Eurooppaan maksettava rahamäärä on isompi kuin sieltä takaisin tuleva summa.

Ja mitäköhän ne entiset maalaiset siellä kaupungissa sitten tekisivät kuin hakisivat sosiaali/työttömyystukea?