Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Kommentoitu viesti

Kansalaisoikeus

#1 Mausteet ja yrtit ym.

10.11.2012 08:27

Luonnon antimet pitää olla vapaasti kansalaisten käytössä, myös tuleville polville!

Vastaukset

Valinnan vapaus potilaalle

#61 Re: Mausteet ja yrtit ym.

2012-11-20 15:50:11

#1: Kansalaisoikeus - Mausteet ja yrtit ym.

Tottakai, jos tuote on todistettu vaaralliseksi väärin käytettynä niin se on ymmärrettävää että myyntiä estetään. Mutta vain sen takia että ei ole tehty labraolosuhteissa nykypäivän standardin mukaisia tutkimuksia ei tarkoita ettei rohdosvalmiste ole tehokas, eikä sitä että se olisi vaarallinen.

Monesti, ei kuitenkaan aina, rohdosvalmisteet ovat paremmin siedettyjä kuin lääkeyhtiöiden synteettiset tuotteet. Niistä on pitkä käytön perinne jossa on todettu positiivisiä vaikutuksia jotka voivat olla eri tilanteissa hyödyksi. Ongelma on kuitenkin se että ketään ei kiinnosta tutkia näitä lääketieteellisessä merkityksessä vaikka ne voisivatkin olla tehokkaampiakin ja turvallisempia kuin lääkeyhtiöiden synteettiset, koska käytännössä brändinimellä myydään ja maksetaan koko laboratorio ja monivuotisesta testirumbasta...

Tuttua yrttiä ei voi enää tuhansien käyttövuosien jälkeen patentoida ja siksi sillä ei voi rahastusta harrastaa, ja tämän vuoksi sitä ei tutkita lääketieteellisessä merkityksessä niin laajasti kuin sen ehkä kuuluisi tehdä. Fimea, sekä muut valtion laitoksista, on olemassa valvomaan potilaiden etuja, ei lääkeyhtiöiden. Ennen kuin mausteita ja yrttejä ruvetaan sääntelemään lääkkeinä niin niitä pitää myös tutkia lääkeaineina, todeta niiden hyöty ja haittavaikutukset. Vain tämän perusteella lääkärit voisivat oikeasti antaa reseptillä potilaalle paras ja turvallisin vaihtoehto eikä vaan "paras" lääkeyhtiöiden tuottama pilleri. Tämä ei kuitenkaan tule tapahtumaan lähivuosina (jos koskaan) ja siksi näitä kasveja ei missään nimessä saisi listata lääkeluettelossa!

 

mies

#99 Re: Mausteet ja yrtit ym.

2013-01-04 12:58:38

#1: Kansalaisoikeus - Mausteet ja yrtit ym.

Jaahas ja jos tämä menee läpi tässä on varmaan jatko tälle älyttömyydelle!:

Koska listasta löytyviä aineita voi saada luonnosta hävitetään suomen metsistä kyseiset lajit sukupuuttoon ettei niitä vain kukaan niitä kerää vahingossa!

Hävitetään paju, kehäkukka, siankärsämö, voikukka, nokkonen, mesiangervo, mustaherukka, kataja, humala, koivu, kultapiisku, peltokorte, pellava ja niin edes päin..

Lopputulos: Kohta Suomi on autiomaa, väkiluku luultavasti ainakin siinä vaiheessa saman verran kuin saharassa.

 

Lääketeollisuus tahtonee voittojansa parannettavan kieltämällä itsehoitoaineet joita on tuhansia vuosia käytetty onnistuneesti. Jo valmiiksi kaikki terveyskeskukset/arvauskeskukset työntävät pelkkää Buranaa ja muita kipulääkkeitä roppa kaupalla lärviin tautiin kuin tautiin ja jos hyvä tuuri on niin saatat saada antibioottejakin ja sen perinteisen muutaman päivän sairasloman. Suomessa terveydenhuolto on ilmaista... noh pitäisikö tästä laadusta vielä maksaakin jotain!? Lekurin laadukkaan hoidon takia itselläni on 5 vuoden antibioottien syömisen jälkeen resistanssi kyseiseen lääkkeeseen eli se ei enää auta mitään. Syykin jatkuvaan angiinaan selvisi nielurisaleikkauksessa. Nielurisani olivat täydellisen mädät ja olisin samaa rataa jatkamalla menettänyt henkeni 2 vuoden päästä pelkkään laajamittaiseen tulehdukseen (yksityislääkärin mielipide) Lahden keskussairaalan kurkku, nenä, silmäpoliklinikan lekuri totesi ettei ollut mitään ongelmaa kun oli vain 4 kertaa kk sisään angiina.. olisi pitänyt olla kuulemma 5 kertaa.. ja jotta oltaisiin voitu leikata niin 2 viikkoa tervettä jaksoa.

Jotenka tämä kertoo suomalaisen terveydenhuollon laadusta nykypäivänä. Nykyisin jätän tk:ssa käymättä jos mahdollista ja käytän luontaislääkkeitä, jos tk:ssa pitää käydä keskustelen lääkärin kanssa luotaistuotteiden käytöstä joilla voi iän ikuidet buranat ja muut synteettiset mömmöt voi korvata. Moni lääkäri ei ole edes kuullut luontailääkinnästä, mutta jotkut jopa ovat jopa alkaneet tutkia niiden käyttömahdollisuuksia. Pidän niillä ainakin itseni kunnossa. Omaan paniikkihäiriön, enkä ala syömään mitään paniikki lääkkeitä. Humalaa ja valeriaanaa käyttäessäni paniikkikohtauksen oireet ovat hävinneet tyystin ja pystyn toimimaan taasnormaalisti. Samalla saan paremmin unta kiitos valeriaanan. Molempia kasveja kasvaa luontaisesti Suomessa. Kiitos lääkäreiden vuosien tehokuurin Buranalla ja muilla mömmöillä immuniteettisuojani on hiukan rappautunut mutta auringonhattu-uute on paikannut tilannetta, joten tunnen itseni taas omaksi itsekseni. Luontaistuotteiden teho on havaittu ja nytkö pitäisi siitäkin hyödystä luopua ja se verolle panna? Kukaan ei ole näiden tuotteiden takia sairastunut ellei allerginen satu olemaan(aika pieni mahdolllisuus) ja kukaan ei ole koskaan kuollut. Mitään haittoja ei ole havaittavissa muuta kuin lääketehtaiden voittoihin. Miksi EU ja Valtio on työntämässä nokkaansa tähän asiaan? Luulempa että lääketehtailla saattaa olla näppinsä pelissä. Tämän pitäisi jo yksistään herättää ihmisiä miettimään EU:n jäsenyyden tarpeellisuutta ja johtajiemme osaavuutta.

Antaa luonnon tehtä tehtävänsä.

ps. satun olemaan 23v mies ja en todellakaan mikään kukkahattutäti jeesustelemassa asiaa. Nämä tuotteet vaan nyt tuppaavat auttamaan ihmisiä ilman että vaativat mitään takaisin!