Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Kommentoitu viesti

lainaa

#4 Vaivaa

10.11.2012 10:11

Monille aiemmin lääkeluotteloon luetteloiduille hyville rohdoksille (esim. venäjänjuuri eli Siperian gingseng) on käynyt niin, että ne ovat poistuneet markkinoilta, koska ravintolisävalmistajilla ei ole ollut varaa valmisteen kalliiseen rekisteröintiin (taitaa maksaa noin 20 000 euroa). Ainakaan minä en halua, että vuosisatoja käytössä olleita ja turvallisiksi osoittautuneita ruokia ja mausteita siirretään lääkeluetteloon, minkä seuraksena niiden saatavuus voi vaarantua.

Fimean tulisi mielestäni keskittyä ydintehtäväänsä eli lääkkeiden valvontaan. Lääkkeiden ohjeiden mukainenkin käyttö aiheuttaa Suomessa niin paljon kuolemia, että tulisi keskittyä niiden torjuntaan eikä käytön laajuuteen nähden poikkeuksellisen turvallisten ruokien, mausteiden ja rohdosten jahtaamiseen.

Vastaukset


Vieras

#86 Re: Vaivaa

2012-11-28 04:27:38

#4: lainaa - Vaivaa Monille aiemmin lääkeluotteloon luetteloiduille hyville rohdoksille (esim. venäjänjuuri eli Siperian gingseng) on käynyt niin, että ne ovat poistuneet markkinoilta, koska ravintolisävalmistajilla ei ole ollut varaa valmisteen kalliiseen rekisteröintiin (taitaa maksaa noin 20 000 euroa). Ainakaan minä en halua, että vuosisatoja käytössä olleita ja turvallisiksi osoittautuneita ruokia ja mausteita siirretään lääkeluetteloon, minkä seuraksena niiden saatavuus voi vaarantua.

Turha pelko. Ei yksikään leipomo tule rekisteröimään kauraleipiä tai myslejä 20000 eurolla, jos siitä ei ole saman arvoista etua. Eikä tulli tule pysäyttämään niitä rajalla, vaikka selvitys ei riittäisi. Jokainen meistä on valinnut poliitikon, jonka kuuluu paneutua tällaiseen. Eiköhän he varmista, että ruoat pysyvät ruokina, vaikka jotain käytettäisiin aina välillä lääkkeenäkin.

Agenda ei oikein selvinnyt tuosta adressista, mutta kun katsoo sitä 2. luetteloa, on se helppo arvata. Adressiin kaivataan ilmeisesti nimiä luomalla uhkakuvia ruoalla, vaikka tavoite taitaa olla aivan muualla. Ei Elovena siirry apteekkien hyllyille, vaikka annetaan ymmärtää muuta.

Pia

#134 Re: Vaivaa

2013-03-17 19:58:43

#4: lainaa - Vaivaa

Hei, eikö se nyt ole aivan selvää

Lääkeyhtiöiden pitää saada markkinat haltuun.

Kaikille pillereitä, niin homma pelaa. Lääkeyhtiöiden lääkekokeilut toimivat jo kaikissa suomalaisissa psykiatrissa sairaaloissa, nyt sitä saman pa....an  jakaminen aiotaan aloittaa reseptivapaasti unilääkkeiden muodossa.

Lääkärit hoitavat homman, kun he ovat lääketehtaiden osakkaita ja määräämällä oman tehtaan lääkkeitä saavat bonusta. Entäs ne sadat miljoonat eurot, joilla lääketehtaat tukevat 'salaisia' lääketutkimuksia suljetuissa hoitolaitoksissa.

Ja suomalaiset vanhukset ovat niin masentuneita, nuoret psyykelääkityksessä ja he kumma kyllä saavat lääkkeistä psykoosioireita jolloin alkavat lahtaamaan muita (muualla nämä samat lääkkeet on kielletty niiden erittäin vaarallisten haittavaikutusten takia eivät koskaan voi muistaa mitä tapahtui), lapsia nyt aletaan tarkkailla että  voidaan lääkityksellä ennaltaehkäistä ?????????, yksinäisiä koulutettuja nuoria 'kaapataan pakkohoitoihin' aihettamalla heille psykoosioireita lääkityksellä; laitoksiin ohjataan kaikki vähempi osaiset koekaniineiksi, heille tehdään lääkelobotomia tai aiheutetaan voimakkailla lääkkeillä erittäin vaikeita vierotusoireista aiheuttavia psykooseja (että saadaan nuoret takaisin hoitoon ja lääkitykseen), potilailla aiheutetaan syntettisillä huumeilla huumeriippuvuus (josta nuori ei pääse irti omin avuin).

Lääkkeillä voidaan tuhota terveys (aiheuttaa maksakirroosi, diabetes, massiivinen painonnousu, jne) myös lisätä huomattavasti itsemurha alttiutta, aiheittaa sydänkohtauksia (homma pelaa)

muutama esimerkki (linkki toimii kun otat sulkeet pois)

(http://)www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=20202&d=20390&i=ORION+PHARMA_RISPERIDON+ORION_Risperidon+Orion+0%2c5+mg%2c+1+mg+%2c+2+mg+%2c+3+mg+%2c+4+mg+tabletti

(http://)www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=20795&i=ASTRAZENECA_SEROQUEL+PROLONG

EIHÄN se nyt sovi lainkaan, jos joku aidosti parantaa luonnon omilla tuotteilla, eikä siitä kilahda eurot lääketehtaan kirstuun. Kemiallisilla lääkkeillä kun on vielä sellainen hyvä ominaisuus (lääketehtaan näkökulmasta), että ne aiheuttavat lisää poistettavia oireita -> siis tarvitaan lisää lääkkeitä ja siitä seuraa ihmisen loputun lääkityskierre.

ALLE KIRJOITAN TÄRKEÄN ADRESSIN