IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Siniset on (oli) järvet...

#1901 Dosentti, desantti... ?

06.12.2012 11:15

Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Myös näille, jotka Suomen jäljellä olevien puhtaiden järvien kustannuksella tuntuvat olevan kovin huolissaan venäjän sisäisten (ammattiyhdistys?) työturvallisuus olojen kehittämisestä.
No, hyviä asioita huomioda varmasti sinänsä. Mutta taas on syytä aloittaa ensin omalta pihalta ja neuvoa sitten vasta naapuria. Niinpä omien ratkaisujen kehittämiseen kannattaa panostaa, sinistä kultaa eli vesistöjämme säästäen!

Vastaukset

Tusentti

#1902 Re: Dosentti, desantti... ?

2012-12-06 17:25:31

#1901: Siniset on (oli) järvet... - Dosentti, desantti... ?

Niin siitähän tässä taitaa olla kyse, että pitäydyttäisiin omalla pihalla. Nythän niin ei tehdä kun valtaosa energiatuotteista tuodaan ulkomailta, Venäjän tuontiin painottuen. Kritiikki ei sinänsä kohdistu naapurin heikkoihin työturvallisuusoloihin vaan siihen, että me suomalaiset ruokimme naapurimaamme huonompia oloja ostamalla runsain mitoin sieltä energiatuotteita. Esimerkiksi liian nopea turpeesta luopuminen vain lisää kivihiilen tuontia jolloin vain siirrämme ongelmat omalta pihalta naapurimaahan. Tällöin on syytä olla huolissaan naapurimaan oloista koska me olemme osaltamme niitä aiheuttamassa. Eettistä?