Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

Kiitollinen
Vieras

#146

27.01.2011 12:22

Säälittää, kuinka mustavalkoinen kuva ihmisillä on tuotantoeläinten hyvinvoinnista. Toisekseen huvittaa, että suuri enemmistö näistä aktivisteista on työttömiä yhteiskunnan pummeja, jotka ilmoittavat, etteivät aio edes mennä töihin, koska heidän ideologiansa mukaista egologista työtä ei ole tarjolla?!

Niin kauan kuin me suomalaiset tarvitsemme ruokaa, niin kauan kuin me syömme mm. viljaa, vihanneksia,lihaa ja maitotuotteita miedän on ymmärrettävä, että jonkun se ruoka on eteemme tuotettava, RUOKA EI SYNNY KAUPAN TISKILLÄ, niinkuin moni nykykaupunkilainen tuntuu olettavan.

Suurempaa häpeää suomalaisille en voi kuvitella, kuin se, että hakisimme ruokamme muualta euroopasta. Kun moititte suomalaisen ruoan hintaa, muistakaa, ettei se maajussi sitä hinnoittele, vaan jotkut aivan muut. Kun ostat ruotsalaista maitoa, mieti hetki, samoilla määräyksillä tuotettua maitoa, joka on kuljetettu jopa tuhansien kilometrien päästä. Jokainen voi ottaa selvää, kuinka tuotantoeläimet muualla euroopassa ja maailmalla voivat, -siihen verrattuna meidän "tuotantolaitoksemme" (jollaisiksi eu pakotti pienmaatilat muuttamaan) voivat vielä todella hyvin.

Miksi osoitetaan syyttävällä sormella maanviljelijää, joka toimii vain niinkuin eu:sta käsketään? Joka tekee eläintilat sellaisiksi kuin EU:ssa ne on määritelty, jossa on laskettu kunkin eläimen tarvitsema liikkumatila, joka joidenkin eläinten kohdalla, esim. porsivilla emakoilla on säälittävä. Oma päätösvalta on katoamassa kokonaan.
Miksi ette avaudu niille jotka EU:ssa näistä asioista päättävät, niille jotka mm. minimimitoilla karsinaelementtejä valmistavat, joilta maanviljelijöiden on ne hommattava, muuta kun ei tarjolla ole.

Suomalaisen kiitos ruoastaan on hävettävä asia. Itse ei olla valmiita laittamaan asioiden eteen tikkua ristiin, ja nälkään kuolisi enemmistö suomalaisista, jos ruokaketjumme jostain kohtaa katkeaisi. Tuomitaan kaikki, eläinten kasvattajat, lihan ja maidontuottajat, broilerin- ja kananmunantuottajat sekä kasvinviljelijätkin siinä sivussa, mutta helppo se valkoiseen rasiaan pakattu jauheliha taikka sisäfilee on sieltä kaupasta mukaansa silti ottaa, ja hyvältä vain maistuu, kermakastikkeet ja pariisinperunat, porkkanaraasteet ja kasvissalaatit. Kaiken tämän jokaiseen päivääsi se parjattu maajussi eteesi tuottaa. Ei sitä yksin luoja luo eikä kaupan setä valmista.

Minun puolestani nöyrä Kiitos ja Kumarruus jokaiselle suomalaisen ruoan tuottajalle, ja kiitos siitä, että huolehditte eläimistänne hyvin!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#152 Re:

2011-01-27 17:55:01

#146: Kiitollinen -  

 Kiitos kiitoksesta minunkin puolestani!