Säilytetään Kaupin rannat rauhallisina ja luonnontilaisina

Kommentoitu viesti

Taasko kähmitään rannat?

#17 Kuunnelkaa, kaavoittajat, kerrankin

20.01.2013 13:20

Kaupin metsä on nyt jo täynnä leveiksi rakennettuja kulkuväyliä. Kohta kai siellä tönöttää formula-rata. Onko tällaisen hienon luonnontilaisen metsäpolun säilyttäminen ylivoimainen asia kaupungille? Kuka tätä suunniteltua stradaa tarvitsee? Miksi kaikki vähänkin alkuperäinen luonto pitää rakentaa? Jos joku kulkija ei jaksa nostella jalkojaan muutaman juurakon ja kiven yli, niin pysyköön Hämeenkadulla. Jos ko. tie rakennetaan, sitä kadutaan varmasti muutaman vuoden kuluttua, kun alue on menetetty. Kilpapyöräilijöille luulisi olevan paanoja jo valmiina Kaupissa, nyt on kuunneltava niitä, jotka haluavat liikkua alueella muutenkin kuin veren maku suussa.

Vastaukset

Sanna Junttanen

#18 Re: Kuunnelkaa, kaavoittajat, kerrankin

2013-01-20 20:22:43

#17: Taasko kähmitään rannat? - Kuunnelkaa, kaavoittajat, kerrankin

Väylän valaistus toisi lisäharmia tähtitieteen harrastajille jotka ovat jo nyt purjeessa kaikkialle työntyvän valosaasteen kanssa. Myös maastopyöräilijät menettäisivät mukavan reitin.

En tiedä paljonko tuolle kaupunkikehittämisen yksikölle varataan rahaa budjetissa, mutta aika mukavasti sitä tuntuu olevan, kun tällaista väylää oltaisiin rakentamassa. Eikö tästä kaupungista muka muita kehittämisen kohteita löydy? Nykyisiäkin pyöräilyreittejä voisi parantaa, mutta nyt vaan ollaan pukkaamassa lisää hoidettavaa.

Nimiä on kertynyt adressiin tasaista tahtia, mutta vielä olisi kirittävää. Nyt vaan on toivottava, että viidakkorumpu toimii. Jätin juttuvinkit Aamulehteen ja Tamperelaiseen. Jälkimmäinen lupasi pistää jutun nettisivuilleen. Katsotaan toteutuuko. Adressin luovutuksesta tekisin myös mielelläni julkisen. Kuinka tästä saisi tarpeeksi mediaseksikkään? Raipe Helminen oli luovuttamassa jätevesipuhdistamon vastaista adressia ja sai kaivattua huomiota. Olisko ketään nimekästä tämän hankkeen vastustajaa?