suomi ei ole enää itsenäinen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista suomi ei ole enää itsenäinen.

NIIN SE VAAN ON, ETTÄ TYHMÄT EI YMMÄRRÄ

#1 No ei se Somi ole enää itsenäinen,niin pienikin ja takapajuinen valtio on.

08.07.2014 19:43

Olisiko se niin,että Somi mitä pikemmiten muuttuu Venäjän alusmaaksi.Kyllä Putin varmasti viisaana miehenä ymmärtää,minkalaisia pölöhöjä ja vielä naisiakin ovat Somen johtajat olleet päätöksissään. Stalin totesi Otto Ville KUUSISEN pelkäksi paskiaiseksi ja ei tapattanut pois.
Aikanaan kaikki, myöskin ne NEE KERI ,somaali pakolaisekin,ne tulevat Somilaiset, katoavat kaikkine luonnonsuojelijoineen pois. Ei se luoja syntisiä pitkään jaksa katsoakaan ja omat suunnitelmatkin,kun ovat.

ei vaan Somi,vaan yksityinenkin kansalainen on menettänyt itsemääräämis oikeudensakin

#2 Ei näytä tosiaankaan hyvältä,mutta

08.07.2014 21:16

Hyvänä etuna voidaan pitää sitä,ettei mene perintöveroa noille Somen haukoille, epäisänmaallisille.Sehän on estänyt rakentamasta tätä maata rehellisellä tavalla.Kukaan rehellinen ja viisa ei ole kehdannut tehdä työtä sen eteen,että kun aika jättää,jää suuri omaisuus ja kalliit perintöverot maksettavaksi jatkajille, vaan kaikki pannaan lihoiksi ja menemään jo ennen kuolemaa ja sumplitaan jo pois.Jotkut muuttavat ulkomaille omaisuudensa sijoituksin,pois verottajan ulottumattomista. Niitä nyt ovat epäisänmaalliset yrittäneet kaikin keinoin, lakejansakin muutellen,ahmia itsellensä ja tietenkin myös pakolaisten ja homojen makeaan elämään, ylläpitoon.

Vieras

#3

09.07.2014 12:20

Suomi on todella kyykätty ja aika pahasti. Suomi on ain ut EU maa jossa ei noudateta EU:n lakeja ja asetuksia niiden edellyttämällä tavalla. Jo Lipponen lupailia (Valheita kaikki) että jos liitymme EU:n niin pienen "siirtymäkauden" jälkeen meillä Suomessakin hinnat ovat samaa luokkaa kuin Brysselissä ja muualla EU maita. Vaan mitenkäs on käynyt. Kaikki on EU:n kalleinta täällä pienessä Suomessa. Kansalaisia Lipponen ja muut kansanedustajat kusetti 6-0 ja nämä muut ovat tehneet sitä samaa ja ovat vastuista vapaita. Kansalaisaloite: Jokainen Suomalainen on OSTOBOIKOTISSA 10 päivää. Ei mitään uutta, ei autoa, kotitalouskoneita, ei TV, ei Alkosta yhtään pulloa jne. Katsotaan miten Lipposen ja muiden edustajien naaman ilme on tämän jälkeen. Tämä kaikki minun mielestäni olisi tehtävä. Ei enää kumarreta yhtään kertaa syvempään, kun Ministerit ajavat "panssari-mesellä" ohi ja vilkuttavat naama hymyssä, että kiva kun äänestitte "Hölmöläiset" me mennään teidän kustannuksella Kämppiin lounaalle. Että sillä lailla
kauko

#4 Re:

09.07.2014 16:27

#3: -

kansalaisaloite on pätevä juttu,ostopoikottiin,töihinmenopoikottiin,viinat-virosta, hallitusnurin kakarat pois eduskunnasta suomen johtaminen on miesten hommaa.PAAVO LIPPONEN JA KUMPPANIT VASTUUSEEN SUOMEN ROMUTTAMISESTA.EHDOTON IKÄRAJA POLITIKOLLA OLIS 45 vuotta ja vankka kokemus julkinen tv testi,

Ei Paavoja

#5 Linjaus on oikea toteutus vain puuttuu

09.07.2014 17:03

Rajoituksia tulee asettaa ja pätevyysvaatimuksia,sekä käytöstapoja kiristää. Ei enää yhtään poikasta,naista tai homoa tule päästää päätöksiä tekemään tai valmistelemaankaan.On niin pahoi päässyt Suomi rapistumaan ja korjausta tarvitaan.Mitkään vasemmistolaisten korjaussarjat eivät tule kysymykseenkään.
Ensinnäkin kaikki verorahat tulee ohjata kotimaisten kantasuomalaisten olojen parantamiseen.
Että veroja voidaan roimasti alentaa ja elvyttään rapistunut elinkeinoelämä uuteen kukoistukseensa. Ei ulkomaista työvoimaa ja pakolaisia.Karkoittaa.Rikollisuuden ja keinottelun lopettaminen.
lurjukselainen

#6 Syitä on monia syviä

10.07.2014 02:40

Suomessa on uusi ilmiö,jota ei kukaan halua tunnustaa,nimittäin ulkomaalaiset keräävät Suomesta ja suomalaisilta kaikki rahat ja samalla omaisuudet pois.Sitten on valtio ja ne valtion veroista päättävät vasemmistolaiset,virreät, jotka tukahduttavat Suomen talouden lopullisesti,lukuunottamatta muutamaa bio uusiutuvaa.Ennen tyrkytettiin tilalle olematonta korjaussarjaa,josta niin paljonkin jankutettiin.

Santeri Tuppi

#7

12.07.2014 12:09

Niin, tämä maa on Ryynästen ja Horttanaisten eikä mutakuonojen, sanotaan jo laulussakin.....

Vieras

#8

27.07.2014 19:47

Aivan kaheleita kommentteja täälläkin.

Vieras

#9

09.08.2014 23:48

Suomi on vielä itsenäinen, mutta ei ole kauan, jos ei perussuomalaisten myyräntyötä Putinin hyväksi saa pian loppumaan.

Patriootti

#10 Re:

10.08.2014 11:25

#9: -  

 Kiitos. Hyvä että kansa alkaa ymmärtämään ketkä ovat Suomen OIKEAT viholliset.