Tampereen jouluvalot säilytettävä

Tampereen jouluvalot säilytettävä / Tiedotteet / Tämä adressi ei ole sidoksissa käytyyn poliittisen väittelyyn. Adressi pidetään auki 31.1.15 saakka / Kommentit


Vieras

#1

12.01.2015 08:06

Kaupungin toimet voisivat edistää liike-elämän ja sitä myötä talouden kohentumista myös Hämeenkadun länsipäässä ja erityisesti Kauppakadulla. Kaupungin keskustassa Kauppakatu on unohdettu valaistuksen suhteen. Pimeällä katuosuudella pienet puodit huutavat tyhjyyttään kun kaupunki keskittää toimensa yksinomaan itäpäähän Hämeenkatua. MIKSI ?
H.L.Tre

#2 Ei mitään todellisia perusteita ole,,,,

12.01.2015 23:15

esitetty, miksi jouluvalot pitäisi hävittää?  On kaiketi melkoisen vaivatonta kopioida kuviot ja toteuttaa ne uudella, vähän virtaa nielevällä tekniikalla? Valoja on päinvastoin lisättävä niin, että niitä riittää Kauppakadulle ja nykyisin erittän vilkkaalle Puutarhakadulle myös, joka talvisin on kovin ankean näköinen. Ja Näsilinnankadun valot on palautettava entisille paikoilleen! Valojen palaminen on liike-elämälle ja asiakkaille erittäin tärkeä asia ja se on nyt taottava meidän sitä ymmärtämättömien päättäjien, tietämättömiin päihin...

--Perusteluksi ei RIITÄ, että sanotaan olevan huono taloustilanne Tampereella! Kuitenkin samaan aikaan on varaa rakennella tunneleita, suunnitella areenoita, eteläpuiston rakentamista ja lukuisia muita hankkeita on myös tulossa.  -MUTTA, kysymys on siitä, että valokuviot ei tuota mitään päättäjien optio/osakesalkkuihin, vaan ne on tarkoitettu vain palamaan synkkänä pimeimpänä aikana meidän kaikkien asukkaiden iloksi ja jopa turvaksemmekin.. Siksi meidän virkamiehillä pormestareilla riittää otsaa esittää kuviot hävitettäväksi? Hävetkää! Että, kehtaattekin tuollaisia suustanne laskea ja yrittää viedä Tampereelta traditionaaliset valot, vain siksi, ettei kaupungilla ole MUKA varaa niitä päivittää tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi! ?

-Sellainen puhe kaupungin varattomuudesta on pelkkää VALHETTA! Kaupungin päättäjillä tuntuu nyt olevan trendinä tuhota kaikki vanhat perinteet kotikaupungistamme ja tämä on sitten huomioitava myös seuraavissa valtuustovaaleissa ehdokasta valitessamme..


Vieras

#3

13.01.2015 05:45

Kirjoita kommentti
Kaikkea "vanhaa" ei saa hävittää kaupungistamme. Jouluvalot kuuluu Tampereen katukuvaan!
Mitkään seinään heijastettavat valot ei niitä korvaa! Päinvastoin häiritsevät talojen asukkaita.
Pientä rajaa nyt päättäjät näissä uudistuksissa!!

Vieras

#4

14.01.2015 10:33

On se ihmeellistä, että Tampereen kaupungilla on varaa tehdä liikenteen kannalta tarpeeton tunneli, hakata kallioon vedenpuhdistuslaitos, kun muualle saisi halvemmalla ja rakentaa kallis ratikka, vaikka esim. sähkö- ja jopa polttokennobussit olisivat parempia ja käytännöllisempiä, mutta ei ole varaa pitää yllä vanhoja hyviä perinteitä!

Ihmettelen vaan.