Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / Mielenosoitus Keskuspuiston puolesta / Kommentit


Vieras

#1

01.06.2016 09:03

Eikö päättäjät ymmärrä kun puita kaadetu liikaa ja taloja sinne tänne. Eilen kävin Espoossa oli kaunis maisema mutta sinne nousi kaksi rahakaata omakotitaloa rumentamaan maisemaa. Itse en asu siellä vaan keskuspuiston vieressä. Pitää ajatella Helsinki muuttui paljon!!! Grrrr!!!!

Vieras

#2

01.06.2016 10:37

Lähimetsät pitäisi säilyttää. Jos Keskuspuisto suojellaan, talot tehdään sitten lähimetsiin, kun muita paikkoja ei ole. Hei haloo.

Vieras

#3

01.06.2016 19:29

Kaupunkibulevardin mahdollinen tulo Hämeenlinnan väylän alkuun ja Keskuspuiston supistaminen on herättänyt ihmiset. Hyvä näin. Kukaan ei kuitenkaan ole reagoinut, että Keskuspuisto yltää ihan Piktäkoskelle saakka, siis pohjois-Helsinkiin. Siellä rakennetaan parast'aikaa uutta asuinaluetta, Kuninkaantammea. Olemme asuneet Kunkinkaantammentiellä vuodesta 1950 ja nähneet miten Keskuspuistoa on nakerrettu täällä pohjoispuolelta paljon. Ensin kansenedustajat sanoivat, että Keskuspuistoon ei kosketa, mutta kuinka on käynyt? Supistettu on ja paljon. Kuinka käy Haagan ja Pirkkolan alueiden? Entä pieneläiinten hautausmaan? Meidän kolmen rakkaan koiran hautapaikka on siellä.