Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / Keskuspuiston puolustajat jättivät hallinto-oikeuteen valituksen Helsingin yleiskaavan lainvastaisuuksista / Kommentit


Vieras

#1

03.12.2016 16:30

Hienoa että yhä taistellaan keskuspuiston puolesta

Vieras

#2

05.12.2016 08:18

Hieno paperi, en jaksanut kokonaan kunnolla lukea, saati sitten, että osaisin tuolla kielellä kirjoittaa.
Onkohan tarpeeksi korostettu uusia bulevardeja koskevaa seuraavaa seikkaa: Lahdentien alkumetreillä on Helsingistä poispäin ajettaessa oikealla puolella monikerroksinen, luullakseni opiskelija– tms. asuntola. Siinä on moottoritien puolella kymmeniä parvekkeita, joiden käyttö on kuulemma ilmansaasteiden vuoksi ehdottomasti kielletty. Tarvitaanko lisää tällaisia parvekkeitä ? No, sanoin tuossa kuulemma. Olisiko jollain aikaa ja mahdollisuuksia tutkia asiaa ? Toivottavasti ! Erkki Pullinen
Jussi

#3 Kaupunki kasvaa, mutta virkistys- ja puistoalueita supistetaan

07.12.2016 10:25

Jostain ihmeen syystä katsotaan, että kaupungin kasvaminen on hyvä asia ja ikäänkuin luonnonlaki. Mm. lisääntyneet suunnistus-, pyöräily- ja polkujuoksuharrastajamäärät ovat aiheuttaneet sen, että jo nyt ulkoilualueiden kuluminen ylittää luonnon kestävyyden. Ulkoilualueiden pinta-alaa ei voi pienentää, vaan pinta-alaa on päinvastoin kasvatettava asukasmäärän suhteessa!


Vieras

#4

28.12.2016 08:22

Kuka luontoa ja kaupunkimetsiä rakastava helsinkiläinen voisi äänestää Vihreitä uuden luontoa tuhoavan yleiskaavan vuoksi? Vihreiden johdolla surkeaa yleiskaavaa runnottu väkisin läpi. Valtion Ely -keskus, Ympäristöministeriö, Liikennevirasto, Museovirasto ym. tahot joissa laajaa asiantuntemusta vastustavat yleiskaavaa. Kummallista jos ei tässä kohtaa herätä näkemään sen surkeutta ja palauteta uudelleen valmisteluun.

JOS yleiskaavaa nykymuodossaan menee lopulta läpi se tietää myös sitä että Helsingistä saattaa tulla tulevaisuudessa todellinen nukkumalähiö kun mm. liike -elämä siirtyy kehä3: n ulkopuolelle. Nyt jo osa Stadin autoliikenteestä hankaloitettu siinä määrin ettei yritystoiminta enää ole mielekästä keskustan alueella.

Kommentoi adressia

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö yleisestä asevelvollisuudesta luopua?