Sudet pois Nousiaisten asutusalueilta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sudet pois Nousiaisten asutusalueilta.


Vieras

#51 Re:

12.12.2011 20:35

#4: Äiti -  

Hei haloo Te kaikki susia puolustavat! Luonnollisesta levittäytymisestä ei tosiaankaan ole kyse!!! Ne on tänne tuomalla tuotu! Ja vaikkei ihmishenkiä ole VIELÄ menetetty niin susien siirtyminen asumalähiöihin on jo häiriökäyttäytymistä johon olisi pitänyt HETI puuttua! Susien kuuluu pelätä ihmistä eikä päinvastoin! On vain ajan kysymys milloin lemmikkieläimien lisäksi raatelevat ihmisen... olkoon sitten ensimmäinen uhri mieluummin joku susien puolustajista kuin joku meistä järkevistä, jotka ymmärrämme että niiden suojelussa on menty LIIAN PITKÄLLE!!!!!!

monet naurut saanut aiheesta

#52

12.12.2011 20:42

Ensin karhut kuulemma syö kakarat ja nyt sudet mitäköhän te seuraavaksi keksitte...

Vieras

#53 Re:

12.12.2011 20:52

#52: monet naurut saanut aiheesta -

Kerran 90-luvulla meni hirvi yhteen rivarikämppään olohuoneen ikkunan läpi. Kato, kaikkee sattuu.


Vieras

#54

12.12.2011 20:58

Jossain vaiheessa kaupunkilaiset oli hermostuksissaan, kun pulut ja lokit kauppatorilla hyökkäilivät...nyt ne on hermostuneet kun joku alakerrassa polttaa parvekkeella tupakkaa tai seinänaapuri kehtaa tampata mattoja lauantaina, joku jopa käy suihkussa iltavuorosta tullessaan, huhhuh. Ei tämä susijuttu heitä kauhistuta, ei ne sudet sinne mene, mutta sietää sitä valitella kaikenlaista muuta mikä ihmisen eloa haittaa.
Miten muuten ne ihmiset, jotka ei missään tapauksessa halua näitä susia elelemään omaan rauhaansa sinne missä niiden kuuluu elää, ylipäätään tulevat sivustolle, jossa otsikko kuuluu: Sudet pois Nousiaisten asutusalueilta...


Vieras

#55

12.12.2011 21:08

Tiedättekö te ihmiset lainkaan, mistä puhutte, tutustukaa susiin kirjallisuuden kautta, ennenkuin kirjoittelette että susi ei ole vaaraksi ihmiselle. Eihän ne vaaraksi olleet, kun ne oli pois asutuksesta, kun niitä oli paljon vähemmän ja kun nämäkin kyseiset sudet elivät eläintarhassa, jossa niille annettiin ruokaa.

vaikka itse en asu lähelläkään aluetta jossa sudet nyt kuljeksivat, pelkäisin lasten puolesta ja kotieläinten puolesta.

Kadulla kulkee kaikenmaailman kaksijalkaisia, se on totta, mutta ihmisistä ei voi koskaan tietää kuka on vaarallinen ja ei, susista tiedetään, että ne on vaarallisisa ihmisen kanssa kohdatessaan, kuten myös karhut muuten..

Vieras

#56 Re:

12.12.2011 21:21

#55: -

Siis nimenomaan, musta on aivan ääliömäistä verrata täällä murhaajia, raiskaajia sun muita rattijuoppoja susiin. Ei pedofiilejakaan oteta päiväkoteihin töihin, se on sitä ENNELTAEHKÄISYÄ. Sen sijaan susien kesyttäminen täällä on provosoimista.

 


Vieras

#57

12.12.2011 21:55

Kyllä luulen että monen susien puolustajien mielipiteet muuttuis jos vaikka oma lapsi pihasta vietäisiin. Moni sanoo että jos ei kestä susien täällä oloa niin muuttakoon kaupunkiin. Susi ei määrää minun elämääni mihin minä muutan, koska minun paikkani on asutuksissa ja lähistöllä mutta susien ei ! Ei minulla mitään vastaan tätä eläintä olisi ellei tulisi niin lähelle asutuksia. Vaatiiko se todella sen yhden pienen hengen ennen kuin asialle ruvetaan tekemään jotain ?

Vieras

#58

12.12.2011 22:36

Maalaisjärki käyttöön: kun susi käy ihmisasutuksen nurkilla, alkaa se pelkäämään meitä ainoastaan jos pauke käy kohdatessa. Nyt sillä ei ole pelkoa ihmiseen ja kohta jonkun käy huonosti.

Vieras

#59

12.12.2011 22:57

näin juuri,nyt ne olisi häädettävä keinolla millä hyvänsä,ei kukaan varmasti usko että sudet ja ihmiset elelee täällä sulassa sovussa muutaman vuoden päästä...susi nukkuu portinpielessä ja haukottelee kun isäntä tulee kotiin?
aivopieru

#60 Re: Taas on mielipiteitä suuntaan jos toiseen vailla mitään pohjaa ja tietoa...

12.12.2011 23:01

#45: Ei ne mua haittaa - Taas on mielipiteitä suuntaan jos toiseen vailla mitään pohjaa ja tietoa...

Muuta kaupunkiin. Olipa pönttö neuvo. On helppo jeesustella olevansa ylevämpi kuin lastensa turvallisuudesta huolta kantavat. Siis kun on vain kolme koiraa huollettavana jotka asuvat bunkkerissa, ettei susi syö. Tavallaan asut siis jo kaupungissa, ajatusmaailma ja logiikka ainakin on jostain betonikuution sisältä. Ja Nousiainenhan on, tosiaankin, haja-asutusalue, jossa asuu 5000 ihmistä... susihan tunnetusti osaa ja tunnistaa taajamamerkin.


Vieras

#61

12.12.2011 23:02

Ei kannata provosoitua susien puolustajien viesteistä,sehän heidän tarkoituksensa on. Ei välttämättä edes ole sitä mieltä,mut aina on keskusteluissa näitä. Annetaan heidän olla mielipiteinensä,keskitytään me nyt vaan panoksillamme ajamaan asiaa eteenpäin.

Vieras

#62 Re: Re: Taas on mielipiteitä suuntaan jos toiseen vailla mitään pohjaa ja tietoa...

12.12.2011 23:16

Tosiaan sit jos luettais muutakin kun viimeinen kommentti melkeen eka lause tais olla et taajamiin kun tulevat niin nappi ottaan... Ei siirtoa tai sellasta vaan nappi/kuula/ammus... Tarkotus vaan oli havainnolistaa et niillä alueilla missä taloja on harvakseltaan ja susia on ni ei jokasta niidenkin pihassa käynyttä voi alkaa ampumaan kun ympärillä on km tolkulla mettää kyl niit aina pihoihin eksyy mut tarttis vähän kattoo et missä kanssa. Ja et jos oikeesti on jo viety pihasta monta koiraa ja edelleen siihen laitetaan uus koira syötiksi ni sehän on jo ruokinta-automaatti tottakai ne tulee uudestaan ja uudestaan kun oppii et safkaa saa ilman metsästystäki... Et on näille meidänkin toiminnoilla omat seuraukset kun opetetaan ne syömään pihasta oikeen.

Vieras

#63

13.12.2011 00:14

nii,eli koirat ja kotieläimet sudelle ruoaksi,sudet häipyy ku koirat loppuu? Ahaa.. Onko vaunuissa nukkuva vauvakin sit houkutus? Vai eikö enää pidä nukuttaa ulkona,että susi saa rauhas elellä..

Vieras

#64

13.12.2011 02:20

Sudet kuuluvat erämaahan eivät ihmisten piiriin.

Vieras

#65 Re: Re: Re: Taas on mielipiteitä suuntaan jos toiseen vailla mitään pohjaa ja tietoa...

13.12.2011 04:42

#62: - Re: Re: Taas on mielipiteitä suuntaan jos toiseen vailla mitään pohjaa ja tietoa...

nimenomaan jos on niin tyhmä kun tietää että susia on niin laittaa koiransa tai minkä tahansa lemmikin ulos narun päähän niin kyllä silloin saa syyttää itseään aivan täysin. ihmiset täällä selkeästi ajattelevat olevansa niin hemmetin tärkeitä tässä maailmassa että millään muulla ei ole väliä. tapetaan kaikki mikä häiritsee edes vähän elämää jopa pelkällä olemassa olollaan. ihmettelen vaan miksei itketä ja valiteta hirvi ja peura kannoista kun nämä eläimet aiheuttavat ainakin nous. - mynäm. välillä erittäin paljon kolareita. ihmiset näkevät jtn "uutta" ja heti sitä aletaan pelkäämään. itse perheellisenä en kanna huolto lapseni kulkemisesta ulkona koska sudella ei ole syytä käydä ihmisen kimppuun enkä todellakaan aio kylvää turhaa pelkoa lapsiini koska tällä tavoin pilaisin heidän elämän ilonsa maalla kun eivät uskaltaisi mennä ulos leikkimään.


Vieras

#66

13.12.2011 06:08

Tuntuu että osalla ihmisistä ei nyt ole tietoa Nousiaisten tilanteesta. Oletatte ilmeisesti että asumme täällä kilometrien säteellä toisistamme keskellä erämaata. Olen itsekin sitä mieltä että susi kuuluu metsään ja siellä olkoon rauhassa mutta kun tulee esim. asuntoalueelle jossa on n. 170 omakotitaloa, niin silloin on väärässä paikassa. Vai onko mielestänne oikein että poliisi ajelee kuuluttamassa valaistuilla teillä että pysykää nyt ihmiset kodeissanne ?Odotetaan
että sudet saavat rauhassa retkensä tehtyä ja sitten taas katsotaan onko ihmisten turvallista tulla pihoilleen. Lapset kokevat tämän luonnollisesti häkellyttävänä mutta sitten aamulla taas kehoitetaan rauhassa lähtemään koulumatkalle....Lapsilla on oikeus turvalliseen lapsuuteen ja meidän on se vanhempina heille taattava.

Vieras

#67

13.12.2011 08:02

todellakin,ei olekkaan nyt kyse esim.koirasta joka pellon tai metsän keskellä pihalla hihnan päässä,vaan ihan pihalla talossa,jossa parikymmentä lähinaapuria ihan vieressä,kuten omakotialueilla ylensäkin.

Vieras

#68

13.12.2011 09:38

ajatelkaas nyt selkeästi,on kyse asutusalueesta,jossa sudet kuljeksivat,ovat ihmisen toimesta tänne eksyneet,ei kuulu tänne talojen ja autojen keskelle,kaupan pihalle...ihmisen toimesta ne pitää saada myös pois täältä.

Vieras

#69

13.12.2011 09:48

Nousiaisten historiaa käsittelevässä kirjassa kerrotaan 1880- luvulla susien lisääntyneen roimasti.Silloin susi söi Turku-Nousiainen alueelta 30 pikkulasta.13 sutta lopetettiin ja rauha palasi kyliin. Yksikin ihmishenki on liikaa näiden petojen vaalimiseen. Pitääkö oikeasti uhrata joku pikkuinen ihmishenki ennenkuin jotain tapahtuu, lampaita ja koiriahan on jo mennyt aikamoinen lauma?

Vieras

#70

13.12.2011 10:11

miksi toiset puolustaa susia,mutta vailla järkevää perustetta,nämä sudet ovat hädissään,väärässä paikassa,arvaamattomia kun eivät elä suden normaalia elämää,ja jotkut haluaa tämän jatkuvan? Eli kyse taitaa olla kuitenkin tiedonpuutteesta.

Vieras

#71

13.12.2011 11:11

Nousiaisten flikka haluaa, että nyky asukkailla paremmat olosuhteet asua!!
Hämmästelijä

#72 asutusalueilta?

13.12.2011 14:22

Asuuko nousiaisissa muka joku ihminen?
nih

#73 Asijan tuntija

13.12.2011 14:25

Suomessa ei ole ikinä sudet syöneet ihmistä. Nytkö ne sitten yhtäkkiä vaanii ihmisiä puistikoissa?
.

#74 koirat ne vasta vaarallisia ovatkin

13.12.2011 14:39

Suurempi todennäköisyys on joutua koiran raatelemaksi kuin suden. Susi ei ole yhtään ihmistä tappanut suomessa yli 100 vuoteen, koira sen sijaan on. Tästä syystä voisi vaatia että koirat pitää lopettaa ihmisille vaarallisina.
Hulda

#75

13.12.2011 15:53

Montako lasta tai ihmista yleensä ne ovat siellä nyt syöneet?
Niiden ruokaa ovat pääasiassa vapaat riistaeläimet kuten peurat, jotka eivät ole kenenkään omaisuutta ja ihan normaalia suden ruokaa. Kenen on pakko jättää YÖKSI Moppe ulos? Ei kenenkään.
Tyhmä saa olla mutta sitten on turha parkua...