Köyhilleruokaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Köyhilleruokaa.

jouzer

#1 Anna hyvän kiertaa.

01.01.2013 23:44

Hyvällä asialla mennään, otettaisiin mallia new yorkissa toimivasra ravintolasta. Kyseinen ravintola jakaa takaavelta soppajonon tyyliin ruokaa. Ja Kokkina tiedostan kuinka paljon ruokaa menee todellisuudessa roskiin. Tuolla kyseisellä menetelmällä ruokkisi kaikki suomen työttömät ja vähä osaiset.
PIZZA

#2 Kauppojen ylijäämä ruoka

02.01.2013 07:56

Suomessa on ollut yleinen käytäntö,että henkilökunta on vienyt kotiinsa ja tuttavilleen ja sukulaisilleen ylijäämä ruuan.Ei ole mitään syytä vaihtaa,tai laajentaa käytäntöä.Pilaantunut ruoka heitetään aina biojätteisiin nykyisin,koska se kuuluu EU-säännösten mukaan sinne.
Tietysti laittomassa toiminnassa olevat ulkomaiset ravintoloitsija keräävät myytäväksi yrityhsiinsä sitä mitä irti saavat.
Heikki T

#3 Miksi köyhän pitäisi syödä vanhaksi mennytta?

02.01.2013 17:04

Joo, periaatteessa hyvä ajatus, mutta kuitenkin niin luokitteleva ja alentava sellainen. Ruoka täytyisi jakaa ennen päiväyksen päättymistä, niiden tuotteiden osalta jotka sen vaativat. Miksi vähävaraisen tulisi syödä itäneitä valkosipuleita tai muutakaan ruoaksi kelpaamatonta p....a? Se että jos vähävarainen perhe ei pysty kaikkia värikkäitä paketteja ostamaan kaupasta, on heidän terveyttä edistävä asia, ei lainkaan hyvinvointia heikentävä. Laaja asia kaiken kaikkiaan käsitellä näin keskustelupalstalla.
Jari Natunen
Vantaa

#4 Kannatan

03.01.2013 17:02

Hei, kannatan tätä adressia. Meillä on toinen vastaava Ruoka Ihmisille, Ei Jätteeksi, joka on suunnattu erityisesti ruokaa hvävittäville kaupoille, kuten
1) S-Ryhmälle,joka on päättänyt vanhenevan ruuan alennukseksii vain 30 %
2) Suur-Savon kompostointihanketta, jonka yhteydessä ruuan jakelu on ilmoitettu lopetettavaksi (kompasti hanke muuttunut tavalliseksibiojätteeksi?) sekä
3) Stockmannin biojätetuotantoa vastaan.
Senkin saa allekirjoittaa, katso myös muita köyhyyteen liittyviä linkkejä ja adresseja tuon adressin lopusta, listan saa myös kopioda oman adressinsa lopuun ja laittaa seuraavan jatkoksi :
http://www.adressit.com/ruoka_koyhille_ei_jatteeksi_s-kauppa_suursavo_stockmann_jne

Facebookissa voi tykätä

www.facebook.com/RuokaKoyhille.EiJatteeksi.KauppaNalkaTuhlausCO2


Anonyymi

#5

07.01.2013 12:05

Syömäkelpoisen ruuan pois heitätminen on Suomessa yllättävän suuri ongelma. Ymmärrän kyllä, että kauppa ei halua olla vastuussa siitä, että ihmiset sairastuvat syötyään pilaantunutta ruokaa (jonka kauppa on heille antanut viimeisen käyttöpäivän umpeudettua). Mutta siitä huolimatta olisi varmaan mahdollista järjestää asia siten, että kaupan vastuu asista poistuisi. Ja se "vanhentunut" ruoka hyödyttäisi varsin monia pientuloisia (opiskelijoita, työttömiä, pienellä palkalla eläviä).
KOHTALOTOVERI

#6

13.01.2013 12:16

Tulottomia suomalaisia on jo 30 000 (Yle 14.12.11)
Köyhyys ja työttömyys vaikuttavat terveyteen negatiivisesti. Köyhyyden ja sairastavuuden suhde on osoitettu lukuisissa tutkimuksissa: köyhät ovat sairaampia ja tavoittavat terveyspalveluita heikommin kuin rikkaat.
Pienipalkkaisimmat kärsivät kaikenlisäksi myös korkeasta verenpaineesta!
- Lain edessä meidän pitäisi olla tasavertaisia (Suomen perustuslaki). Pitäkää silmänne auki ja äänestäkää seuraavissa vaaleissa KOYHIEN ASIALLA-puoluetta. Tilanne on korjattavissa siellä, missä se on aiheutettukin, EDUSKUNNASSA.
Terv. Kohtalotoveri

Joku raja ahneet.

#7 Tämän lisäksi

30.07.2013 15:59

He jotka ahnehtivat ihmisselle jo arvonsa mukaan kuuluvilla asioilla asuminen vaattetus puhtaus sähkö ja ruoka ja koulutus mennä peilin eteen. Hyvä pointti on tuo että miksi juuri köyhien kuuluu syödä muille kelpaamaton pashka. Köyhällä on usein vain varaa siihen pashkaan. ja pashkista pashkin syömäkelvottomin, se menee roskiin.